- Makaleler
- 5
Kapalı durarsa sorun yaşatabilir.Dert etmiyorum ama böyle çok güzel oldu gördüğünüz gibi ama ısınma değerlerinden performansım düşerse değmez.
Kasa kapalı durucak
Kapalı durarsa sorun yaşatabilir.Dert etmiyorum ama böyle çok güzel oldu gördüğünüz gibi ama ısınma değerlerinden performansım düşerse değmez.
Kasa kapalı durucak
Kasayı değiştirmek daha mantıklı olacaktır.
Dik montajı kendi destekleyen bir kasa değil herhalde. Muhtemelen yeteri kadar soğutma sağlayamayacak. Bu şekilde bir süre kullanıp sıcaklık değerlerini gözlemleyin. Yüksek olursa ya kasa değiştirin ya dik montajdan vazgeçin.
Stres testi yapın. Bir de normal takıp test edin. Sıcaklık farkını görmüş olursunuz.Kasayı topladım arkadaşlar, daha testlerini yapamadım ama teknisyen arkadaşlar ekran kartının cama değmesinden dolayı ekran kartının çok ısınabileceğini söylediler. Sizce sıkıntı olur mu? Ekran kartının fanları çalısıyor, sadece fanların üstünde kalan süslü plakaları değiyor. Kasa camı kapalı durucak.
Eki Görüntüle 447011
Üflediği hava sağdan, soldan yerine konur ama verimli olmaz.Sıfıra sıfır cama değiyorsa sıkıntı olur, havayı nerden çekecek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.