Ekran kartı kasaya sığar mı?

Ben merak ediyorum ben veriyim o zaman. Power Boost vk 1631 kasa modeli düşündüğüm kartlar ise ( RX580 570, GTX 1650, GTX 1650 Super )
Kasa olarak yakın fiyata bunu öneririm. Zaten alacağınız kasanın doğru düzgün bilgisini bulamadım.

Bu kasa 330mm'ye kadar ekran kartı destekliyor, sizin alacağınız kartların en üst modeli bile bu kadar değil yani rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kasa olarak yakın fiyata bunu öneririm. Zaten alacağınız kasanın doğru düzgün bilgisini bulamadım.

Bu kasa 330mm'ye kadar ekran kartı destekliyor, sizin alacağınız kartların en üst modeli bile bu kadar değil yani rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Benim de alacağım ekran kartı ve anakart modelini biliyorum söyleyebilirim, kasa da gayet uzun sığacak gibi duruyor, ekran kartının anakarta uyma sıkıntısı olabilir mi?

Hayır öyle bir şey neredeyse söz konusu bile değil.
Öyleyse büyük ihtimal sığar kasa gayet uzun
2016 yılında aldım bilgisayarı hiç işlemci macununu değiştirmedim, değiştirmem gerekir mi?
Ekran kartında Vram 4gb mi 8gb mi olmalı?
Son olarak ramim 8gb, 16 yapmama gerek var mı?

Son düzenleme:

Bu kasa 330Mm'ye kadar ekran kartı destekliyor, sizin alacağınız kartların en üst modeli bile bu kadar değil yani rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Mevcut kasam var yeni kasa almayı düşünmüyorum galiba burada yazan bilgileri bulamadınız.

Kasanın linki ;

Buna göre yazdığım ekran kartı uyum sağlar mı check edebilir miyiz?

Mevcut kasam var yeni kasa almayı düşünmüyorum galiba burada yazan bilgileri bulamadınız.

Kasanın linki ;

Buna göre yazdığım ekran kartı uyum sağlar mı check edebilir miyiz?
Burada yazan bilgiler yetersiz, ekran kartı desteği yazmıyor, ama 2 fanlı ekran kartlarını rahatlıkla sığdırabilirsiniz diye düşünüyorum.

Benim de alacağım ekran kartı ve anakart modelini biliyorum söyleyebilirim, kasa da gayet uzun sığacak gibi duruyor, ekran kartının anakarta uyma sıkıntısı olabilir mi?
Ekran kartı anakarta uyacak ama sen ekran kartının sadece boyuna bakıyorsun. Ben de diyorum ki ram slotların çok aşağıda. Boy sığacak yükseklik sığmayabilir.
Öyleyse büyük ihtimal sığar kasa gayet uzun
2016 yılında aldım bilgisayarı hiç işlemci macununu değiştirmedim, değiştirmem gerekir mi?
Ekran kartında Vram 4gb mi 8gb mi olmalı?
Son olarak ramim 8gb, 16 yapmama gerek var mı?
İşlemciye macun sürersen iyi olur.
Örneğin GTA5'i ele alalım: Tüm ayarlar very high iken ve tüm özellikler de en maxta iken Vram 4GB kullanılır. Ram ise aynı ayarlarda iken 8GB kullanır. Ama sistem de 3Gb kullanırsa oyundan istediğin performansı alamazsın. Yani ne oynayacağına bağlı. Tavsiyem ram 16GB yönünde.

Son düzenleme:
Ekran kartı anakarta uyacak ama sen ekran kartının sadece boyuna bakıyorsun. Ben de diyorum ki ram slotların çok aşağıda. Boy sığacak yükseklik sığmayabilir.

İşlemciye macun sürersen iyi olur.
Örneğin GTA5'i ele alalım: Tüm ayarlar very high iken ve tüm özellikler de en maxta iken Vram 4GB kullanılır. Ram ise aynı ayarlarda iken 8GB kullanır. Ama sistem de 3Gb kullanırsa oyundan istediğin performansı alamazsın. Yani ne oynayacağına bağlı. Tavsiyem ram 16GB yönünde.
Daha yakından göstereyim. Ram slotunu biraz geçmiş gibi zaten

Dosya Ekleri

• 20210119_131639.jpg
    20210119_131639.jpg
    154,9 KB · Görüntüleme: 46
  • 20210119_131608.jpg
    20210119_131608.jpg
    118,7 KB · Görüntüleme: 58
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı