Ekran kartı kendi kendine devre dışı kalıyor

reynm

Centipat
İşlemcim AMD Ryzen 5500.
Ekran kartım AMD Radeon RX 5600XT.
Power markası xilence 500 watt
Monitör kendi kendine kapanıyor uyku modu vs diyor sonra hiç gelmiyor.
Özellikle Battlefield1'de ve Valorant'ta vs gidiyor ve gelmiyor. Monitör hariç diğer donanımlar çalışıyor fare kulaklık kasa falan çalışıyor ama monitör gidiyor ve gelmiyor.
Sonra açma tuşuna basılı tutarak aç kapa yapıyorum. Sonra aygıt yöneticisine geldiğim zaman kendi kendine devre dışı kaldığını görüyorum etkinleştir dediğim zaman etkinleştirmiyor. Devre dışı bırakıp etkinleştir dediğim zaman ekran düzeliyor. Düzgün çalışıyor ve oyuna girdiğim zaman aynısı tekrardan oluyor. Bunun bir çözümü var mı? Varsa yardımcı olabilecek arkadaşlar yazabilir mi?

DDU ile driverleri tamamen silip en güncel sürümü yada stabil bir sürümü yükleyin. Düzelmezse format atın.

Eğer bunlar sorunu çözmezse kartın bozulduğunun işaretidir. Kendiniize yeni kart bakmaya başlayın.

İşlemcim AMD Ryzen 5500.
Ekran kartım AMD Radeon RX 5600XT.
Power markası xilence 500 watt.
Monitör kendi kendine kapanıyor uyku modu vs diyor sonra hiç gelmiyor.
Özellikle Battlefield1'de ve Valorant'ta vs gidiyor ve gelmiyor. Monitör hariç diğer donanımlar çalışıyor fare kulaklık kasa falan çalışıyor ama monitör gidiyor ve gelmiyor.
Sonra açma tuşuna basılı tutarak aç kapa yapıyorum. Sonra aygıt yöneticisine geldiğim zaman kendi kendine devre dışı kaldığını görüyorum etkinleştir dediğim zaman etkinleştirmiyor. Devre dışı bırakıp etkinleştir dediğim zaman ekran düzeliyor. Düzgün çalışıyor ve oyuna girdiğim zaman aynısı tekrardan oluyor. Bunun bir çözümü var mı? Varsa yardımcı olabilecek arkadaşlar yazabilir mi?

Reis sorunun tıpatıp aynısı yaşıyorum, birebir yani.
Çözebildin mi? Çözdüysen nasıl çözdün? Yardımcı olursan sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı