Çözüldü Ekran kartı kullanımı -1 oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shiroko

Hectopat
Katılım
15 Aralık 2019
Mesajlar
64
Çözümler
2
Yer
Düzce
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Mobile Developer
Normalde oyun vs girdiğimde sıkıntı olmuyor ama oyundan çıktığım zaman bir süre sonra bir anda PC'deki ekran kartı kullanan işlemler donuyor. Wallpaper Engine vs. görev yöneticisinde ekran kartı kullanımı -1 oluyor ve bilgisayarda hiçbir şey yapamıyorum. Kapat aç yapınca düzeliyor, bunun sebebi nedir?
Ekran kartım: Zotac RTX 2060.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
İşlemci: AMD R7 2700X.
Not: Ekran kartı driverleri vs her şey güncel sadece BIOS versiyonu 1 sürüm eski.

 
Son düzenleyen: Moderatör:

Sistem bileşenlerinizden herhangi birinde fabrika çıkışlı ya da sonradan elle yaptığınız hız aşırtma işlemi var mı? Ve BIOS'ta XMP açık mı?
 
Sistem bileşenlerinizden herhangi birinde fabrika çıkışlı ya da sonradan elle yaptığınız hız aşırtma işlemi var mı? Ve BIOS'ta XMP açık mı?

hız aşırtma ekran kartı için sadece arada mining yapıyorm o zmanlar afterburnerdan yapıyorm xmp açıktı sanırım
 
Ekran kartı görüntü vermek için işlemciden borç alıyormuş Şaka bir yana gerçekten garip
 
Hız aşırtma ekran kartı için sadece arada mining yapıyorum o zmanlar Afterburner'dan yapıyorum XMP açıktı sanırım.

Bütün hız aşırtmalar kapatabilir misiniz? XMP'yi BIOS'tan ekran kartı hız aşırtmasını da ekran kartında çift BIOS varsa ekran kartının üzerindeki klipsle kapatabilirsiniz.
 

Aynı sorunu güncel olarak yaşıyorum format atmadan çözebileceğim bir yolu var mıdır? Format atınca sorun ortadan kalkıyor mu?
 
Aynı sorunu güncel olarak yaşıyorum format atmadan çözebileceğim bir yolu var mıdır? Format atınca sorun ortadan kalkıyor mu?

Düz format attımda sorun bir süre sonra tekrar geldi 2-3 kere formatladım çözülmedi, sonrasında format atarken C diskinde 1 bölümü silemiyordum CMD kullanarak o bölümüde silip komple temiz formattıkan sonra çözüldü sorunum.
 
Aynı sorunu yaşıyorum. Hangi kodları kullanarak o bölümü sildiniz acaba ve sorun tekrar etti mi yoksa çözüldü mü @Shiroko
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…