Çözüldü Ekran kartı kullanımı -1 oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shiroko

Hectopat
Yer
Düzce
Daha fazla  
Meslek
Mobile Developer
Normalde oyun vs girdiğimde sıkıntı olmuyor ama oyundan çıktığım zaman bir süre sonra bir anda PC'deki ekran kartı kullanan işlemler donuyor. Wallpaper Engine vs. görev yöneticisinde ekran kartı kullanımı -1 oluyor ve bilgisayarda hiçbir şey yapamıyorum. Kapat aç yapınca düzeliyor, bunun sebebi nedir?
Ekran kartım: Zotac RTX 2060.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
İşlemci: AMD R7 2700X.
Not: Ekran kartı driverleri vs her şey güncel sadece BIOS versiyonu 1 sürüm eski.

WhatsApp Image 2021-10-01 at 20.18.40.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu yaşıyorum. Hangi kodları kullanarak o bölümü sildiniz acaba ve sorun tekrar etti mi yoksa çözüldü mü @Shiroko

O sorunu formattan sonra bir daha yaşamadım ama temiz format atman lazım kullandın diski sanki ilk almış gibi kurulum yapman gerekiyor.
Kurulum ekranında konsoldan diski komple silerek yapmıştım bu konudaki cevaplarda nasıl yapacağın var o şekilde diski tamamen silip yeni kurulup yaparsan düzelir ben bir daha yaşamadım ondna sonra.

@Shiroko şunu hatırlama imkanın yoktur herhalde ama yine de sorayım CPU-Z Core Temp benzeri sıcaklık ve sistem parçalarını görüntüleyen programlar kurulu muydu bilgisayarında bu sorunu yaşadığın dönemde.

@Shiroko şunu hatırlama imkanın yoktur herhalde ama yine de sorayım CPU-Z Core Temp benzeri sıcaklık ve sistem parçalarını görüntüleyen programlar kurulu muydu bilgisayarında bu sorunu yaşadığın dönemde.

Overclock yapmıştım ondan sonra olmaya başladı MSI Afterburner vs vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı