Ekran kartı kullanımı nasıl arttırılır?

• Konuyu başlatan Yas0n
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.176

Yas0n

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ben ekran kartı kullanımını arttırmak istiyorum MSI Afterburner programına baktığım zaman yer yer %60-70 seviyelerinde oluyor. Bunu nasıl arttırabilirim? Ben bir tane video buldum ama monitör Hz ini yazılması lazımmış fakat ben monitörümün Hz'iyle sürekli oynuyorum. Yani korkuyorum. Bilen anlayan biri bakıp bir sorun olmayacağını söylerse uygulayacağım.
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, ben ekran kartı kullanımını arttırmak istiyorum MSI Afterburner programına baktığım zaman yer yer %60-70 seviyelerinde oluyor. Bunu nasıl arttırabilirim? Ben bir tane video buldum ama monitör Hz ini yazılması lazımmış fakat ben monitörümün Hz'iyle sürekli oynuyorum. Yani korkuyorum. Bilen anlayan biri bakıp bir sorun olmayacağını söylerse uygulayacağım.
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun ayarlarını yükseltip ekran kartına yük bindirerek.

Peki bir şey daha soracağım cru programından monitör Hz'imi silsem bir şey olur mu?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (150).png
    Ekran Görüntüsü (150).png
    29,3 KB · Görüntüleme: 82
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı