Valorant'ta FPS'iniz ne durumda. En düşükte 400-500 görüyorum ben.
Azmış ben 1000 görüyorum.
Şaka mısınız?
O kadar FPS ile napıyorsun ne işe yarıyor.
Valorant'ta FPS'iniz ne durumda. En düşükte 400-500 görüyorum ben.
Dostum ayarlar en düşükte. FPS oyunlarında yüksek FPS gecikme için önemli diye okudum. Onun için alabildiğim kadar yüksek FPS almaya çalışıyorum.Azmış ben 1000 görüyorum.
Şaka mısınız?
O kadar FPS ile napıyorsun ne işe yarıyor.
Valorant'ta FPS'iniz ne durumda. En düşükte 400-500 görüyorum ben
Normal ranked'da. Ortalama 400 alıyorum değer bakımından. MUX switch ile tüm yük harici gpu'dayken böyle ama. Masaüstünde o işleri bilmiyorum.Normal 5ws5 moddamı yoksa poligondamı fark yaratıyor bu çok
5ws5 oyunda 200-300 arası poligon 200-500 arası orta ayarlar
Dostum ayarlar en düşükte. FPS oyunlarında yüksek FPS gecikme için önemli diye okudum. Onun için alabildiğim kadar yüksek FPS almaya çalışıyorum.
Sadece windows'u yüksek performans moduna alıyorum o kadar. Bir de işte tüm yükü RTX3060'a veriyorum.Uyguladıgınız herhangi bir ayar var mı? Windows içinden ya da Regedit tarzı performans ayarları.
nasıl veriyorsunuz aradığım şeyde bu zatenSadece windows'u yüksek performans moduna alıyorum o kadar. Bir de işte tüm yükü RTX3060'a veriyorum.
Hocam masaüstünde olay nasıl bilmiyorum ki. Bazı laptoplarda MUX switch diye bir donanım var onunla verkyorum. Hatta makalesini atayım.nasıl veriyorsunuz aradığım şeyde bu zaten
@Atamyolundayız, ınput Lag'ı düşürmek için. Yüksek FPS her zaman iyidir.
@syee, çok kafaya taktığınızı düşünüyorum. Açın bu oyunu bilen kanalların ayar videolarını. Ayarlarınızı yapın, bilgileri öğrenin ve oyunun keyfini çıkarın.
Ek olarak NVIDIA Denetim Masası'ndaki ayarları bu konudaki gibi yapın. Daha yüksek FPS alırsınız.
NVIDIA en yüksek performans ayarları nedir?
NVIDIA Denetim Masası en çok FPS veren ayarlar nedir? 391.35 GT 730.www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.