Ekran kartı kullanımının düsüp işlemci kullanımının artması

Arigeo

Hectopat
Oyun oynarken anlamadığım bir şekilde ekran kartı kullanımı %30'lara kadar düsüyor işlemci %80 kullanım oluyor. Entegre ekran kartından falan yazıyor internette ama bilemedim ve bunun sonucu olarak sıcaklık yükseliyor FPS düşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynarken anlamadığım bir şekilde ekran kartı kullanımı %30'lara kadar düsüyor işlemci %80 kullanım oluyor. Entegre ekran kartından falan yazıyor internette ama bilemedim ve bunun sonucu olarak sıcaklık yükseliyor FPS düşüyor.

Oyunun grafiklerini arttırmayı deneyebilirsiniz.

Ayarları düşürünce çoğu oyunda işlemciye yük biner. Grafikleri arttırmayı deneyin.

Bu dediğim şey oyunu açtığım gibi olmuyor FPS düşmesi sanmıştım hatta başta ama değil galiba zaten grafik ayarlarını Experience yapıyor o da Ultra'ya çekiyor zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı