Ekran karti markasi önemli mi?

Peki siz 7600xt icin hangisini onerirsiniz hocam
Zaten taş çatlasa 4-5 model var:
En iyisi ve ucuzu bu. Asus Dual giriş seviyesi bir kart zaten, Gaming ile yarışamaz.

Ama sizin yerinizde olsam 9060XT zorlarım.

@ceasar1 ekran kartı için bütçeniz ne kadar?

Arada 20 MHz var zaten, hiçbir katkısı olmaz aradaki farkın. Afterburner ile rahatça +20 MHz verilebilir eğer çok lazımsa

Arada 20 MHz var zaten, hiçbir katkısı olmaz aradaki farkın. Afterburner ile rahatça +20 MHz verilebilir eğer çok lazımsa.

Arada 20 MHz var zaten, hiçbir katkısı olmaz aradaki farkın. Afterburner ile rahatça +20 MHz verilebilir eğer çok lazımsa.
Hocam 15k civari ytden baktim islemciyle en uyumlusu bu gibi geldi

15K civarı bütçeye biraz zorlasan 9060XT 16GB bulunur.

Dedigin gibi bana kalsa AMD kartindan uzak dursun ileride pişman edebiliyor.
Hocam nvdia kartlari hem pahali hem de bütçemdeki kartlarında vram daha az oluyor nvidiada sanki amd daha çok işimi görür gibi oluyor sizin 7600xt yerine performansi benzer nvdia öneriniz var mıdır

15K civarı bütçeye biraz zorlasan 9060XT 16GB bulunur.
Gigabaytin bu modeli var 19kya çok fazla model var arkadaşın dedigi gibi anlamadigim için çok seçemiyorun 15kyada 9060 var ama modelu kötu sanirsam

Hocam NVIDIA kartlari hem pahali hem de bütçemdeki kartlarında VRAM daha az oluyor NVIDIA'da sanki AMD daha çok işimi görür gibi oluyor sizin 7600XT yerine performansi benzer NVIDIA öneriniz var mıdır?

Gigabyte'in bu modeli var 19kya çok fazla model var arkadaşın dedigi gibi anlamadigim için çok seçemiyorun 15kyada 9060 var ama modelu kötu sanirsam.

İkinci el alma gibi bir ihtimalin varsa 3080 Ti veya düz 3090 bakabilirsin bu zamana kadar ekran kartlarımı hep ikinci el aldım ve hiç de sıkıntı çıkarmadı dediğin fiyatlara bu yazdığım iki kartı bulabilirsin.

İkinci el alma gibi bir ihtimalin varsa 3080 Ti veya düz 3090 bakabilirsin bu zamana kadar ekran kartlarımı hep ikinci el aldım ve hiç de sıkıntı çıkarmadı dediğin fiyatlara bu yazdığım iki kartı bulabilirsin.
Pek fazla anlamadiğim için 2.ele güvenemiyorum hocam sıkıntı çıkar diye sanirsam tercihimi 7600xtden yana kullanacagim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı