Ekran kartı memnuniyeti

menfes

Hectopat
Herkes kendi ekran kartını yazıp memnuniyetini yazsın. Millet ne kullanıyor görelim. Sonrada gerçekleşmesi muhtemel hayalinizin ekran kartını ve memnuniyetinizi kullanmış gibi yazın. Örnek olarak ben:
NVIDIA 840M ile mutsuzum (gerçek).
RTX 2060'ım ile mutluyum (hayal, inşallah).
:) :)

Bende Sapphire Nitro+ RX 570 4 GB var. İstediğim oyunu ultrada açıyor ve 1000 TL gibi bir bütçeye almıştım ama tabi bir süre sonra değiştirmem lazım teknolojinin karşısında dimdik durulmuyor zamanla o da eskiyecek. :(

Sapphire Nitro+ RX 570 4 GB (Gerçek)
RX 5700 XT (Hayal)

Son düzenleme:
HD 5670 ile mutsuzdum (geçmiş)
HD 6970 aldım (kafama sı*ayım, gerçek)
1660 Super ile geçinmeye çalışıyoruz (gerçekleşebilir hayal)
2080 Ti ile her oyunu oynuyorum (impossible dream)

Kardeşim umarım hayallerine ulaşırsın.

Bende Sapphire Nitro+ RX 570 4 GB var. İstediğim oyunu Ultra'da açıyor ve 1000 TL gibi bir bütçeye almıştım ama tabii bir süre sonra değiştirmem lazım teknolojinin karşısında dimdik durulmuyor zamanla o da eskiyecek. :(

Sen de umarım hayallerine ulaşırsın.

Sapphire RX580 8GB SE beni asla yari yolda birakmadigi icin cok memnunum. Kendisine sivi sogutma sivisi geldi calisir haldeyken. kart bozuldu normal olarak. sonrasinda ekran kartini firinlama yontemiyle tekrar hayata dondurmustum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı