Ekran kartı mı bozuk PCI Express mi?

Sina Prcn

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartımı anakart slotuna yerleştirdikten sonra ekran gelmiyor ama fanlar dönüyor. İşlemcinin kendi görüntü kartına taktığımda ise bir sıkıntı olmuyor. Acaba sorun ekran kartında mı yoksa anakartta mıdır?

1678188473203.png

Bir de bundan şüpheleniyorum. Ekran kartı takılı olmadığı halde hem gözüküyor hem de ünlem var. Belki bu şeyin alakası bile yoktur cahilliğime sayın. PCI yazdığı için ve ünlem olduğu için şüphelendim.

Dosya Ekleri

• 1678188269648.png
    1678188269648.png
    2,4 KB · Görüntüleme: 53
Öncelikle ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun, sorun çözülmezse yedeklerinizi alıp makinaya format atın. Temiz Windows kurulu olunca da aynı sorunu yaşarsanız muhtemelen ekran kartı arızalıdır.

Ekran kartımı anakart slotuna yerleştirdikten sonra ekran gelmiyor ama fanlar dönüyor. İşlemcinin kendi görüntü kartına taktığımda ise bir sıkıntı olmuyor. Acaba sorun ekran kartında mı yoksa anakartta mıdır?

Eki Görüntüle 1693166

Bir de bundan şüpheleniyorum. Ekran kartı takılı olmadığı halde hem gözüküyor hem de ünlem var. Belki bu şeyin alakası bile yoktur cahilliğime sayın. PCI yazdığı için ve ünlem olduğu için şüphelendim.

Driver hatasıdır. Benim de laptopumda bu tarz hatalar var. Her şey eksiksiz yüklü ama yine de var. Bir sıkıntıda çıkmıyor gerçi.

Ekran kartını slota takınca çok az aşağı doğru eğ. Yani 0.5cm kadar bükeceksin. O şekilde sabitle, eski haline gelmemesi lazım çalışırken. Çalıştır bakayım görüntü gelecek mi?

Uyarıyorum, vidayla sabitle veya elinle sıkıca tut, çalışırken tekrar bükmemen lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı