PCI Express ekran kartı kutusundan mı çıkar?

Sweepy

Centipat
Daha fazla  
Yakın zamanda ekran karti almayı düşünüyorum. Alacağım ekran kartından PCI Express varsa bu kabloyu ayrıyeten satın mı almam gerek yoksa ekran karti ile beraber mi gelir?

Yakın zamanda ekran karti almayı düşünüyorum. Alacağım ekran kartından PCI Express varsa bu kabloyu ayrıyeten satın mı almam gerek yoksa ekran karti ile beraber mi gelir?

Ekran kartı direk anakarta monte edilir ve eğer 1990 yılından bir anakart değilse PCI'e spotu vardır eğer güç girişinden bahsediyorsanız o güç kaynağına göre değişiyor.

Ekran kartı direk anakarta monte edilir ve eğer 1990 yılından bir anakart değilse PCI'e spotu vardır eğer güç girişinden bahsediyorsanız o güç kaynağına göre değişiyor.

Anakarta monte edildiğini biliyorum şu anki ekran kartımdan PSI Express girişi yok ve ben güç kaynağından başlayacağım PSI Express kablosunu nereden bulabilirim güç kaynağı ile mi geliyor ekran karti ile mi?

Yani anlatmak istediğim PSI Express kablosunu ekran karti ile mi geliyor

Hocam alacağınız kart kaç pin güç girişi istiyorsa ona göre PSU alın.
Şuanki mevcut PSU'm alacağım ekran karti için yeterli güce sahip sadece PCI Express kablosunun ekran karti ile mi geldiğini soruyorum PCI Express kablosu varya güç kaynağından ekran kartına bağlanan o ekran karti ile mi geliyor ?

Peki nasıl bulabilirim?

Peki nasıl bulabilirim?

Peki nasıl bulabilirim?

Peki nasıl bulabilirim?

Peki nasıl bulabilirim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı