Arkadaşlar herkese merhaba, bende Windows 8.1 işletim sistemi kuruluydu ve ekran kartım Intel Graphics HD olarak gözüküyordu. Öğlen saatlerinde ReviOS işletim sistemine geçtim ve ekran kartım Microsoft Basic display adapter olarak gözüküyor. Hiçbir oyun açılmıyor ekran kartı desteklemiyor hatası verip. Yardımcı olur musunuz rica etsem?
O zaman farklı bir işletim sistemi kurayım zaten yeni kurdum hiçbir uygulama yüklemedim zaten kurmam lazım yeni işletim sistemi çünkü hiçbir şey açılmıyor.
Kesinlikle
Edition Windows'ları kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bilgisayarımın performansı yetersiz geliyorsa ince ayarlarla kendim düzeltmeye çalışırım.
Neden kendimi birinin eline bırakayım ki
O zaman farklı bir işletim sistemi kurayım zaten yeni kurdum hiçbir uygulama yüklemedim zaten kurmam lazım yeni işletim sistemi çünkü hiçbir şey açılmıyor.
Bilgisayarım çok yeni bir bilgisayar değil kasma donma yapıyor orijinal Windows 10 Windows 8.1 yüklüydü ancak çoğu uygulama desteğini kesmiş çalışmıyor çoğu.
Bilgisayarım çok yeni bir bilgisayar değil kasma donma yapıyor orijinal Windows 10 Windows 8.1 yüklüydü ancak çoğu uygulama desteğini kesmiş çalışmıyor çoğu.