Bu videodaki ekran kartı sanırım. Ama video sahibi ekran kartının modelini söylemiyor. Marka Palit ama R7 240 modelini göremedim.
Hayır, arkadaşımın ekran kartı ve musait değil bende merak ettim bu hangi kart diye ama anlaşılan dolandırdı yukardaki sorum başına hic geldimi yardımcı olurmusun?Ekran kartı açılmıyor mu?
Dostum termal macun sürerken Nvidia yazıyordu akşam öğreniceğiz modelini.Yine de bir deneyin. Belki de R7'dir boş yere uğraşmamış olursunuz.
Bu videodaki ekran kartı sanırım. Ama video sahibi ekran kartının modelini söylemiyor. Marka Palit ama R7 240 modelini göremedim.
Sağolun hocam peki polise gitsek yardımcı olurlarmı 100 TL ödendi (gelince 1 tane daha 100 ödenecekti) alan kişi 13 yaşında belki lazım olur bilgi.Ufak bir araştırmayla kartın Palit 7100 GS olduğunu öğrendim, yani satıcı dolandırmış arkadaşınızı.
Adresi falan belli ismi soy ismi belli fotoğrafı vb var.Ufak bir araştırmayla kartın Palit 7100 GS olduğunu öğrendim, yani satıcı dolandırmış arkadaşınızı.
Edit: Satıcı bilgisiz de olabilir, iletişime geçip kartın R7 240 olmadığını, parayı iade etmesi gerektiğini söyleyin. Eğer etmezse yasal yola başvurursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.