Çözüldü Ekran Kartı modelini bulamıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

277662

Kilopat
Makaleler
5
Arkadaşlar şu an takıp bakamıyorum aranızda bunun modelini bilen var mı? R7 240 olduğu iddia ediliyor ama ben inanamadım pek.

Dosya Ekleri

• IMG_20200219_163301.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Ufak bir araştırmayla kartın Palit 7100 GS olduğunu öğrendim, yani satıcı dolandırmış arkadaşınızı.

Edit: Satıcı bilgisiz de olabilir, iletişime geçip kartın R7 240 olmadığını, parayı iade etmesi gerektiğini söyleyin. Eğer etmezse yasal yola başvurursunuz.

Ufak bir araştırmayla kartın Palit 7100 GS olduğunu öğrendim, yani satıcı dolandırmış arkadaşınızı.

Edit: Satıcı bilgisiz de olabilir, iletişime geçip kartın R7 240 olmadığını, parayı iade etmesi gerektiğini söyleyin. Eğer etmezse yasal yola başvurursunuz.

Çözüm
Forumda varmış.

Sağolun hocam peki polise gitsek yardımcı olurlarmı 100 TL ödendi (gelince 1 tane daha 100 ödenecekti) alan kişi 13 yaşında belki lazım olur bilgi.
A
Adresi falan belli ismi soy ismi belli fotoğrafı vb var.

Önce satıcı ile iletişime geçmeyi deneyin. Para iadesi talep edin. Sorun çözülmez ise adliyeye gidip dilekçe yazarak suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…