Ekran kartı nasıl takılır?

Merhaba, yeni aldığım ekran kartı az önce elime ulaştı. Nasıl takacağım hakkında bir fikrim yok. Taktıktan sonra ne yapmam gerektiği hakkında bir bilgim yok. Takarken RAM gibi sadece altta ki çıkıntıların girmesi yeterli midir? Lütfen yardımcı olur musunuz?

Gigabyte GA-G41MT-ES2l

ASUS ph GT 1030 o2g 2 GB 64 Bit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını anakarttaki yuvasına oturtacaksınız. Eğer ekran kartınızda ekstra güç için giriş var ise powerdan gelen kabloyu oraya takacaksınız. Arka tarafta kartı sabitleyen plastik te tam otursun. Sonrasında ekran kartının sürücüsünü kurmanız gerekli. Linki burada. İşletim sisteminizi seçip indirip kurabailirisiniz.

Buyrun;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PCI-e girişinin yanındaki mandalı açıp yuvaları birbirine girecek şekilde kartı takın. Sonra görüntü kablosunun bir ucunu monitöre diğer ucunu kartın üzetindeki girişe takın. Bilgisayarı açtıktan sonra eski kartın sürücüsünü silip, yeni kartınkini kurun.

Ekran kartını anakarttaki yuvasına oturtacaksınız. Eğer ekran kartınızda ekstra güç için giriş var ise powerdan gelen kabloyu oraya takacaksınız. Arka tarafta kartı sabitleyen plastik te tam otursun. Sonrasında ekran kartının sürücüsünü kurmanız gerekli. Linki burada. İşletim sisteminizi seçip indirip kurabailirisiniz.

Hocam aynı ekran kartını Nvidia'nın sitesinden de yükleyebiliyoruz. Oradan indirmek mi daha mantıklı buradan mı ?

Hocam aynı ekran kartını NVIDIA'nın sitesinden de yükleyebiliyoruz. Oradan indirmek mi daha mantıklı buradan mı?

ASUS'un kendi sitesinden indirebilirsiniz. Eğer son sürümü var ise zaten yükledikten sonra size güncelleme var diyecektir.

Hocam başka bir konudan merhaba. Şuan Windows 10 sistemimden size yazıyorum. Attığınız linke girince 3 adet sürücü çıkıyor. Hepsini indirmem mi gerekiyor ? VGA Drivers,
Software and Utility ve
3rd Party Utilities hangilerini indirmem gerekiyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı