Çözüldü Ekran kartı nasıl takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MugetsuSSD

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba,
Sonunda neredeyse 30 yaşıma geldim ve yeni bir kasa dizebildim. Siparişim geldi fakat ekran kartı nasıl takılır bilmiyorum. Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti eagle OC 8 GB ekran kartım soranlar olur diye söyleyeyim dedim. Cahilim biraz heyecan biraz stres yaptım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çözüm
An itibarıyla sorunun çözülmüştür. Yardımcı olan herkese teşekkürlerimi sunarım. Son sorduğum sorunu halletme şeklimi anlatayım belki birinin işine yarar. HDMI seçeneği varmış monitörün dokunmatik bölümünde ona dokundum ve HDMI'a geçiş yaparak ekran geldi.
Arkadaşlar ekran kartını taktım takarken tak sesi de geldi fakat, monitörde görüntü yok. Ekran kartının ışığıda yanmıyor acaba yanlış takmış olabilir miyim? HDMI kablosunu ekran kartının oraya taktım. Monitörün olduğu bölümde takılı ve sabitledim ekran kartını ama görüntü yok.

Arkadaşlar ekran kartını taktım takarken tak sesi de geldi fakat, monitörde görüntü yok. Ekran kartının ışığıda yanmıyor acaba yanlış takmış olabilir miyim? HDMI kablosunu ekran kartının oraya taktım. Monitörün olduğu bölümde takılı ve sabitledim ekran kartını ama görüntü yok.

PSU kablolarını bağlayın lütfen. Yani Güç kaynağı kabloları.

Bir resim yüklerseniz daha rahat yardımcı olurum.

An itibarıyla sorunun çözülmüştür. Yardımcı olan herkese teşekkürlerimi sunarım. Son sorduğum sorunu halletme şeklimi anlatayım belki birinin işine yarar. HDMI seçeneği varmış monitörün dokunmatik bölümünde ona dokundum ve HDMI'a geçiş yaparak ekran geldi.

Çözüm

Otomatik atmadı mı?

Otomatik atmadı mı?
Bazen almıyor.

Sorununuzun çözüldüğüne sevindim hocam güle güle kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı