Ekran kartı ne için yanar?

karamurat

Hectopat
Katılım
26 Kasım 2013
Mesajlar
24
Arkadaşlar 1 ay önceye kadar bilgisayar toplamıştım iki gün önce mavi ekran hatası gelmişti konu açmıştım. O günde ekran kartı yandı league of legend oynarkene ama hani ekran kartı yanıncada sistem çalışır ama bende hiçbir şey çalışmadı. Dünde vatana gönderdim adamlar belki statik elektriktende kaynaklanabilir yada ısınmadanda olabilir dediler ama benim aklıma takılan neden sistem çalışmadı. Sistemim şöyle:


  • i5-4670k
  • gtx 760
  • anakart z87 g45
  • hyper 212 evo
  • corsair carbide 400r
  • 128gb ssd+1tb hdd

Konuyla ilginebilirseniz sevinirim ve ayrıca statik elektrik nasıl oluşur.
 
Statik elektrik olduğunda sistem çalşır mı çalışmaz mı ?
Statik elektrik olduğunda çalışır, ancak bizim forumda bahsettiğimiz olay statik elektiriğin parçaya verdiği zarar üzerinedir. Parça zarar görmedi ise normal bir şekilde çalışır.
 
Benim demek istediğim bilgisayar çalışmadı. Ekran kartsız da bilgisayar çalışır (bizim okuldaki bilgisayarlar gibi) ama benim ki ne yaparsam yapayım çalışmadı. Ben bunu anlamadım. Neden çalışmadı?
 
Benim demek istediğim bilgisayar çalışmadı ekran kartsız da bilgisayar çalışır(bizim okuldaki bilgisayarlar gibi) ama benim ki ne yaparsam yapayım çalışmadı ben bunu anlamadım.Neden çalışmadı?
Burak Alkan'ın mesajını okuma zahmeti gösterdin mi ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı