Ekran kartı nereden alınmalı?

EmreThePlayer

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Ryzen 5'li ve 8 GB RAM'i olup 2 GB RAM'i ekran kartına giden bir bilgisayarım var. Bu yaz bir ekran kartı almam gerekiyor. GTX 1080 almak istiyorum ama nereden almanın daha iyi olacağına karar veremedim. Hem ekonomik hem de iyi bir ekran kartını nereden almalıyım?

Neden 1080 gibi taş devrinden kalmış bir kart alacaksınız? Bütçeniz ve işlemciniz nedir?

Arkadaşlar, Ryzen 5'li ve 8 GB RAM'i olup 2 GB RAM'i ekran kartına giden bir bilgisayarım var. Bu yaz bir ekran kartı almam gerekiyor. GTX 1080 almak istiyorum ama nereden almanın daha iyi olacağına karar veremedim. Hem ekonomik hem de iyi bir ekran kartını nereden almalıyım?

Hocam GTX1080'i sıfır halini bulmak çok zor, artık mecburi 2.ele yönelecek siniz; ama onda da yanınızda uzman biri olmalı, bu sektör dolandırmaya çok açık.

Neden 1080? Taş devrinden kalmış bir kartı neden almak istiyorsunuz?

Hocam haklı, bu biraz beni maziye götürdü, staj paramla 1080 Ti Gaming X almak falan istiyordum, zamanında.😄
Not: Alamamıştım.
Tüm teknoloji severlerin hayalidir 1080 Ti gibi bir kartı kullanmak.

Hocam 1080 fiyatına çok daha güncel bir kart bulabilirsiniz. Neden 1080 istiyorsunuz acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı