Ekran kartı önerisi

Gxlliard

Femtopat
Daha fazla  
RX 580 8 GB ekran kartım bozuldu, servise götürdüm ancak çok yüksek bir meblağ talep ettiler (14000 TL). Bu yüzden sisteme yeni ekran kartı almayı düşünüyorum (NVIDIA).İşlemci i3 9100F, RAM'ler XPG 3000MHz DDR4 2X8. Ben işlemciyi i5 9400F'e yükseltip RTX 3060 almayı düşündüm, bu şekilde darboğaz yapar mı?

Maksimum 12K civarı hocam.

Direk anakart ve işlemciyi set olarak satın, tahmini 2-2.5kdan alıcı bulacaktık. Devamında R5 5600 + B550HDV alın kalan bütçe ile 0 RTX4060 zorlayın veya 2. elden 3060 Ti alın.

Dahil değil, burada dahil; Amazon.com.tr
Anladım hocam. Bayram tatili araya girmeden yarın gidip bir mağazadan teslim almak istiyorum. Biraz araştırayım fiyat çok aşılmazsa öyle yapacağım.

Dahil değil, burada dahil; Amazon.com.tr
Bu parçalar iyi midir hocam?

Anladım hocam. Bayram tatili araya girmeden yarın gidip bir mağazadan teslim almak istiyorum. Biraz araştırayım fiyat çok aşılmazsa öyle yapacağım.

Son düzenleme:

5600 zaten güzel bir işlemci, B550HDV ise yeterli bir anakart. 4060 ise günümüz 1080p oyunculuğu için gayet güzel bir GPU.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı