Ekran Kartı Önerisi

Zafer-Demir

Decapat
Katılım
18 Şubat 2019
Mesajlar
42
Merhaba.

Ekran kartı konusunda cok takıntım oldu. Bana sadece oyun performansı verebilcek bir ekran kartı arıyorum. Fiyatı en fazla 3500 lira olsun, zaten gidip direkt 3500 liraya almayacağım. İndirim beklerim. Aşağıda 3 tane ekran kartı var ve yayıncı olucam, bunun için biraz parayı gözden cıkarıcam. Fikirlerinizi bekliyorum.Başka ekran kartları varsa yazınız.
 
Öncelikle merhabalar, eğer ekran kartı alacaksanız yayın için size Asus rog-strix-RTX2060-O6G-GAMING GDDR6 HDMI DP Ekran Kartını öneririm, şimdiden iyi yayınlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kere 2060 ile 1070 i kıyaslamayın 2060 çok daha güçlü bir kart marka önerecek olursam ASUS,MSI ve Gigabyte gayet kaliteli markalar 3 ü arasından seçim yapabilirsiniz.
Bu da benim bilgisizliğimle kaynaklı bir durum. Bu yorumunuzu dikkate alacağım.
Sistemin diğer bileşenleri neler? 3 kart yerine Vega 56'yı beklemenizi öneririm. Şu an sadece blower modeli satışta mevcut.
Sistemin diğer bileşenleri 3.nesil AMD işlemci ve anakartların çıkmasını bekliyorum. Şu anlık sabır kısmındayım :D Muhtemelen 3.nesil çıkana kadar iyi bir miktarda para biriktiririm diye düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
1070Tİ alabilirsiniz 2060 dan daha güçlü olduğu söyleniyor. Önerim 2060 için en uygun fiyatlı olanı almanız marka olması o kadar performans artışına etki etmiyor şahsen. Ek 10-20 MHZ için fazladan para vermenin manası yok.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı