Ekran kartı olarak neler önemlidir

Hangi ekran kartını almalıyım ?

  • GTX770 DirectCU II O.C.

    Oy: 25 80,6%
  • R9 280X DirectCU II TOP

    Oy: 6 19,4%

  • Oy verenlerin toplamı
    31
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cemsahin588

Hectopat
Katılım
10 Mayıs 2014
Mesajlar
90
Yer
İstanbul Ataşehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar aslında iki kart arasın'da kaldım. Ekran kartların'dan önemli olan çekirdek hızı mı, bellek hızı mı, gb veya bit'imi ? Kendim bu site'de karşılaştırma yaptım çoğunluk olarak asus r9 280x önde sizce bu site doğru bilgiler veriyor mudur ?
AnandTech | Bench - GPU14
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartında sayılardan çok yazılımları ve o sayıları ne kadar yansıtabildiği de önemlidir. Şahsen Nvidia bir adım önde bence.
 
Gtx 770 diyorum. Arkadaşların dediği gibi yazılım kısmıda önemli ve nvidia bence 1 değil 2-3 adım önde benim şahsi görüşüm tabi bu.
 
R9 tabikike amd nin yeni mimarisini kullanıyor, gtx de neymiş hata yapma sakın.!
 
Yeni mimari olması bir şey değiştirmez. Mantle daha oturmadan güvenmek pek doğru olmaz. Nvidia sürücü desteği ile ve performansı olarak 280X'ten daha üstün.
 
Gtx 780ti görüşleriniz nedir 7000+tl sistem topluyorum. Türkçe karakter kullanmadığımdan diğer hesabımda ban yedim 1 günlük :D Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar lütfen sistem hayal değildir 7000TL'ye sistem önerisi | Technopat Sosyal
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Nvidia daha mantıklı. Çünkü yıllarca ekran kartlarına sürücü desteği veriyor. Yani yazılım konusunda ve performans konusunda daha iyi. Hem Watch Dogs var işin ucunda :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı