Çözüldü Ekran kartı olmayan PC çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mstfhymn

Centipat
Ekran kartı hariç bütün parçaları topladım fakat sistem APU olmadığı için PC'yi test edip etmemekte kararsız kaldım. PC'yi ekran kartsız çalıştırabilir miyim? Çalışırsa bir zarar gelir mi sisteme?

Ryzen 5 1600

MSI b450m pro M2 V2
Çalışmaktan kastım kasa fanlarının ve rgb ledlerin yanması CPU ve psu fanının dönmesi gibi şeyler
Maalesef. Görüntü alamazsınız fakat PC'ye zarar gelmez.
Kasayı çalıştırmaya çalıştım fakat sistem yanıt vermedi.Psu fanı bile dönmedi.Ekran kartı olmadığı için mi oldu bu yoksa bi sıkıntı mı var?
Kasanın ön bağlantılarını doğru yaptığınızdan emin misiniz? Belki PSU'nun şalterini de kapatmış olabilirsiniz.

Maalesef. Görüntü alamazsınız fakat PC'ye zarar gelmez.

Kasanın ön bağlantılarını doğru yaptığınızdan emin misiniz? Belki PSU'nun şalterini de kapatmış olabilirsiniz.

İşlemciye 4+4 yerine 6+2 pin bağlantı takmışım yeni fark ettim. Doğru bağlantıyı taktığımda PC çalıştı. Çok teşekkür ederim.

Benim bir Rampage monitörüm var. 2K 165Hz 1ms. Onda DP ve HDMI çıkışları var, VGA çıkışı yok ama kasada VGA ve DVI var, HDMI ve Display Port yok. Ne yapmamız gerekir?

Benim bir Rampage monitörüm var. 2K 165Hz 1ms. Onda DP ve HDMI çıkışları var, VGA çıkışı yok ama kasada VGA ve DVI var, HDMI ve Display Port yok. Ne yapmamız gerekir?
Tam bilmiyorum ama sanırım dönüştürücü almanız gerekiyor. Yeni konu açın daha iyi olur.

VGA to HDMI yaptım olmadı DVİ to HDMI yaptım oda olmadı bir tek hdmı to hdmı display to ie display to da kabul ediyor başka bir ekrana yansıttım televiyoan bile yansıttım yine olmadı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı