O zaman kasanın yan kapağını açıp bir dene sıcaklık değişecek mi diye. Değişmez ise Afterburner üzerinden değişiklik yaparak sıcaklığı düşürürüz fakat bu da performansı etkiler. Sen bence yan kapak açık bir dene. Sıcaklık düşerse kasa hava akışından olduğunu anlarız en azından. Bu arada bu sıcak havalarda 80 derecelik bir değer çok anormal değil.
Bu arada MSI Afterburner'dan overclock yapıp performansı arttırsam nasıl olur çünkü bu sisteme rağmen PUBG Steam'de FPS çok düşük ve habire crash yiyorum.
Ekran kartı kaç yıllık? Arkadaşımdan aldım yazmışsın belki soğutma konusunda bir sorunu olabilir. Bu arada 80 derecenin üstüne çıkıyor mu oyunlarda? Dediğim gibi bu havalarda anormal değil o sıcaklık hele ki eski, kullanılmış bir karttan bahsediyoruz. 80 derecenin üstüne çıkmıyorsa sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum ama ben kartın hızını azaltıp sıcaklığı azaltmak istiyorum diyorsan da o uygulamada ki Core Clock yazan kısımdan %5 azaltıp bir dene fakat dediğim gibi bu kartın daha yavaş çalışmasına sebep olup performans düşüşü yaşatır.
Ekran kartı kaç yıllık? Arkadaşımdan aldım yazmışsın belki soğutma konusunda bir sorunu olabilir. Bu arada 80 derecenin üstüne çıkıyor mu oyunlarda? Dediğim gibi bu havalarda anormal değil o sıcaklık hele ki eski, kullanılmış bir karttan bahsediyoruz. 80 derecenin üstüne çıkmıyorsa sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum ama ben kartın hızını azaltıp sıcaklığı azaltmak istiyorum diyorsan da o uygulamada ki Core clock yazan kısımdan %5 azaltıp bir dene fakat dediğim gibi bu kartın daha yavaş çalışmasına sebep olup performans düşüşü yaşatır.
Bir tek PUBG Steam'de çıkıyor onun dışında Valorant ve CS:GO'da 60 civarı PUBG Mobile'de de 45-50 civarı oluyor. Ekran kartı kaç yıllık bilmiyorum ama tahmini 3-4 yıllık
Kasanın kapaklarının ikisi de açık uzun süredir öyle kullanıyorum.
Bu arada MSI Afterburner'dan overclock yapıp performansı arttırsam nasıl olur çünkü bu sisteme rağmen PUBG Steam'de FPS çok düşük ve habire crash yiyorum.
Bir tek PUBG Steam'de çıkıyor onun dışında Valorant ve CS:GO'da 60 civarı PUBG Mobile'de de 45-50 civarı oluyor. Ekran kartı kaç yıllık bilmiyorum ama tahmini 3-4 yıllık
Ben o işlemciyi kullanıyorum gayet işimi görüyor. Attığın sistemde ki kasa ve psu çok kötü. RAM yetersiz. İnternet üzerinden daha ucuza daha iyisini toplarsın. Bütçe belirtip yeni bir konu açarsan sistem toplama konusunda daha bilgili arkadaşlar seni yönlendirir.