Ekran kartı performans arttırma videolarındaki adımlar sorun yaratır mı?

404NotFound

Hectopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar yukarı da linkini bıraktığım videoyu izledim ve uyguladım. Sorun olur mu? Eğer sorun olursa geri nasıl eski haline getireceğim. Ekran kartım 1050 Ti.
Şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok saçma geldi video, hiçbir etkisinin olduğunu düşünmüyorum. Videodaki adımların tersine doğru ayar yapılırsa eski haline dönebilir.
Hocam hiç bir fark yok gibiydi. Sadece oyuna girip FPS'e baktım 60'a sabitlenmişti.
Ekran kartı driverı nı tekrardan kursan düzelebilir belki.
Hocam o zaman DDU ile sileyim:(
Bu yöntemler işe yaramaz. İlla ki yapmak istiyorsanız, önce sistem geri yükleme noktası oluşturabilirsiniz, bir sıkıntı çıkarsa geri dönebilirsiniz.
Hocam bir fark yok gibiydi. Sadece oyunda FPS 60'a sabitlenmişti...
Bu yöntemler işe yaramaz. İllaki yapmak istiyorsanız, önce sistem geri yükleme noktası oluşturabilirsiniz, bir sıkıntı çıkarsa geri dönebilirsiniz.
Hocam DDU ile sürücüleri silsem eski haline döner mi?

Hocam hiç bir fark yok gibiydi. Sadece oyuna girip FPS'e baktım 60'a sabitlenmişti.
GTX 1050 Ti ile Valorant oynasan 60 FPS'den fazla alırsın, mantıken performansı arttırmak yerine azaltıyor bu ayar. Sistemi kötü olan insanlar bu tarz saçma sapan ayarlara girişiyor, FPS arttırmanın tek yolu sistem güçlendirmektir.

GTX 1050 Ti ile Valorant oynasan 60 FPS'den fazla alırsın, mantıken performansı arttırmak yerine azaltıyor bu ayar. Sistemi kötü olan insanlar bu tarz saçma sapan ayarlara girişiyor, FPS arttırmanın tek yolu sistem güçlendirmektir.
Hocam o tür oyunlar oynamıyorum...
Açıklamayı tam okumamışım, daha uygulamadınız sandım. Hazır oluşturuduğunuz profili silerek de eski haline çevirebilirsiniz, temiz kuruluma gerek yok.
Hocam o profili sildim, bir de DDU ile temiz kurulum yapıp, garantiye alayım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı