Merhabalar yaklaşık 5 senedir GTX 550 Ti kullanıyorum eskiden orta-düşük ayarlarda GTA 5 bile oynayabilirken şu an Witcher 2 en düşük ayarlarda 20-25 FPS alıyorum. Ki bu sadece Witcher 2'de olmuyor. Eskiden aşırı rahat oynadığım Warband'da bile takılmalar başladı. İnternette izlediğim Benchmark videolarında Witcher 3 bile Low ayarlarda oynanıyor. Acaba ekran kartının artık ömrü mü bitti yoksa kasadaki tozlar performansı düşürüyor olabilir mi?
Diğer bileşenler: 4 GB DDR3 RAM, ASUS P8P67-M anakart, Intel'i-5 2320 işlemci.
Merhabalar yaklaşık 5 senedir GTX 550 Ti kullanıyorum eskiden orta-düşük ayarlarda GTA 5 bile oynayabilirken şu an Witcher 2 en düşük ayarlarda 20-25 FPS alıyorum. Ki bu sadece Witcher 2'de olmuyor. Eskiden aşırı rahat oynadığım Warband'da bile takılmalar başladı. İnternette izlediğim Benchmark videolarında Witcher 3 bile Low ayarlarda oynanıyor. Acaba ekran kartının artık ömrü mü bitti yoksa kasadaki tozlar performansı düşürüyor olabilir mi?
Diğer bileşenler: 4 GB DDR3 RAM, ASUS P8P67-M anakart, Intel'i-5 2320 işlemci.
Öncelikle hepinize teşekkürler,dün driver booster indirdim ve ekran kartı sürücüsünü güncellemesini yapması komutunu işaretledim ancak yapıp yapmadığından emin değilim.Manuel olarak nereden güncelleme yapabilirim?
Düzenleme:Geforce Experience uygulamasını açtım ancak karşıma böyle bir hata çıktı
Öncelikle hepinize teşekkürler, dün Driver Booster indirdim ve ekran kartı sürücüsünü güncellemesini yapması komutunu işaretledim ancak yapıp yapmadığından emin değilim. Manuel olarak nereden güncelleme yapabilirim?
Düzenleme: GeForce Experience uygulamasını açtım ancak karşıma böyle bir hata çıktı Eki Görüntüle 534057
Kısa bir sorum olacak,kasanın bileşenlerini çıkarmadan-çıkarırsam takamam veya parçalara zarar verebilirim çünkü bilgi sahibi değilim-saç kurutma makinesinin soğuk moduyla kasayı temizlersem sorun olur mu?
Kısa bir sorum olacak, kasanın bileşenlerini çıkarmadan-çıkarırsam takamam veya parçalara zarar verebilirim çünkü bilgi sahibi değilim-saç kurutma makinesinin soğuk moduyla kasayı temizlersem sorun olur mu?
Hiçbir sorun olmaz kurutma makinesinin soğuk modu ile rahatlıkla temizleyebilirsiniz fan ve soğutma bloklarına yakından ve açı değiştirerek tutarsanız sonuç daha olumlu olacaktır.