Merhaba. Ekran kartımda anakarta giren bölgesinde bir tanesi kırık ve anakarta takıp çalıştırınca monitörde renkler çıkıp kapanıyor. Bu tamir edilir mi?
@Adam gregson arkadaşın konusuna odaklanın birbirinize girmek yerine diyorum slotta sorun yok o zaman ne var bu kartta ne sorunu olabilir?
Bunun üzerine düşün.
@Adam gregson arkadaşın konusuna odaklanın birbirinize girmek yerine diyorum slotta sorun yok o zaman ne var bu kartta ne sorunu olabilir?
Bunun üzerine düşün.
@Adam gregson evet bundan dolayı değil bunu kabul ediyoruz ama neden bu arızayı veriyora odaklanın diyorum ama anlat anlat boş zaten yazdığım tek cümle yeterdi anlamanıza ama cahile ne anlatsan boş demişler. (alınmayın)
@Adam gregson evet bundan dolayı değil bunu kabul ediyoruz ama neden bu arızayı veriyora odaklanın diyorum ama anlat anlat boş zaten yazdığım tek cümle yeterdi anlamanıza ama cahile ne anlatsan boş demişler. (alınmayın)
Anladım hocam haklısınız kasmaya gerek yok ben anladım sizi zaten ama dediğim gibi doğru olduğundan şüphem olmayan konularda ısrarcıyım bazen çok ciddiye alıyorum konuyla alakası olmayanları haklısınız. Ama bunu bile bilmeyen kişiler 1500 2000 yorum yapmış yazık vallahi yardım etmeye çalıştığı kişilere.