Ekran kartı piyasası düzelecek mi?

Tam olarak sormaya çalıştığınız nedir? Elimdeki kartı satacağım ama piyasa böyle sürerse satmayayım mı? Yani kãr odaklı bir soru mu? Yoksa yeni kart alacağım ama piyasa böyle sürerse elimdekini satıp zarar etmeyim mi? Gerçi ikisinin cevabı da ortak sayılır zira ekran kartı fiyatları talepten şişse de bizim ülkemizdeki bu absürt fiyatların sebebi o talep fazlası değil maalesef paramızın değersizliği ve absürt vergiler. Kısaca elinizdeki kartın kıymetini bilin.

Tamam arkadaşlar ben karar verdim . Satmak istemediğimi anladım . En azından mining yapıp üç beş bişey kazanırız . Ekran kartını sistemle almıştım . Yaklaşık 4.5 gibi bir fiyata geldi .

Bırakın ekran kartlarını kocaman otomobil firmaları araç üretimlerini durdurdu chipset üretim yetersizliği yüzünden. Ne zaman düzelir bilmem ama bu şekilde gideceğini sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı