NVIDIA Denetim Masası'nda sistem özellikleri ksımında maksimum watt değerinin yazması gerek.
Sağ tıkla NVIDIA Denetim Masası'na gir sol altaki sistem bilgisine tıkla oradaEki Görüntüle 2305468Eki Görüntüle 2305470
Hocam zaten sessiz modda fan hızını düşük tutmak için wattı azaltır ki sıcaklık az olsunOrada sürekli 140W gözüküyor benim sorunum şöyle ASUS'ta sessiz moda çekince 56W çalışıyor Turbo'da 140W çalışıyordu.
Hocam zaten sessiz modda fan hızını düşük tutmak için wattı azaltır.
Hocam zaten bu sorun değil ki benim laptopda öyle sessiz modda 60 watta kadar çıkıyor maks turbo da 140Tamam biliyorum, ancak sessiz modda 56W oluyor ya. Tekrardan turboya getirince 140W olmuyor. Bunu çözmek istiyorum. Bayadır bu sorun neden kaynaklandığını bulamamıştım şuan kaynağını buldum.
Hocam zaten bu sorun değil ki benim laptopta öyle sessiz modda 60 watta kadar çıkıyor maksimum Turbo da 140.
Öyle desenize hocam. Oyuna başta sessiz modda girerseniz kendini ona göre optimize eder geri çık lazım olur çoğu oyunda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.