Ekran kartı Power limit değeri nasıl öğrenilir?

8keyd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF F15 FX507ZV
Arkadaşlar ben ekran kartımın Power limit değerinin ASUS tarafından kaça ayarlandığını nasıl öğrenebilirim? (Laptop)

Sağ tıkla nvıdıa denetim masasına gir sol altaki sistem bilgisine tıkla orda
1725746689298.png
1725746745674.png

Hocam zaten sessiz modda fan hızını düşük tutmak için wattı azaltır.

Tamam biliyorum, ancak sessiz modda 56W oluyor ya. Tekrardan turboya getirince 140W olmuyor. Bunu çözmek istiyorum. Bayadır bu sorun neden kaynaklandığını bulamamıştım şuan kaynağını buldum.

Tamam biliyorum, ancak sessiz modda 56W oluyor ya. Tekrardan turboya getirince 140W olmuyor. Bunu çözmek istiyorum. Bayadır bu sorun neden kaynaklandığını bulamamıştım şuan kaynağını buldum.
Hocam zaten bu sorun değil ki benim laptopda öyle sessiz modda 60 watta kadar çıkıyor maks turbo da 140

Hocam zaten bu sorun değil ki benim laptopta öyle sessiz modda 60 watta kadar çıkıyor maksimum Turbo da 140.

Hocam anlamadınız sanırım, kısaca şöyle sessizde 60W çekiyor evet Turbo modda da 140W ancak ben sessiz moda çektikten sonra istediğim kadar mod değiştireyim ekran kartı 60W sabit güç çekiyor benim anlatmak istediğim kısım budur. Dediğiniz doğru zaten sessizde kısacak gücü ama ben açmasını isteyince 140W'a çıkmıyor. Yani bir kapı var bu kapıyı kapatıp kitlediniz ancak tekrar açmak istediğinizde açamıyorsunuz size bu şekilde benzetme yaparak anlatayım.

Öyle desenize hocam. Oyuna başta sessiz modda girerseniz kendini ona göre optimize eder geri çık lazım olur çoğu oyunda

Öyle desenize hocam. Oyuna başta sessiz modda girerseniz kendini ona göre optimize eder geri çık lazım olur çoğu oyunda.

Yok hocam denedim her şeyi de olmuyor. Servise de verdim. Bana 3. parti yazılımlardaki problemler bizi ilgilendirmiyor dediler geri verdiler. Kendi test yazılımlarında problem çıkacakmış. Bence çıkmamasının olasılığı 0% ama işte bende bunu artık bir 5-6 sene kullanacağız.
Bu arada hocam RTX 4060 laptop FurMark'ta 9800 küsur puan aldı da bu sonuç nasıldır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı