Ekran kartı Power Limit nasıl arttılır?

• Konuyu başlatan 214777
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 5.008
Kartın temp limitini arttırın. Asus GPU Tweek 2 yazılımıylaydı sanırım.
Hatta bakın belki oradan Power Limit de arttırabilirsiniz.
Temp limit 87 gözüküyor ki ben daha 80'i göremedim 6 aydır. Anlamadım gitti %99 kullanımda bile o kadar çıkamıyor bazen 50 Watt olunca Power limit devreye giriyor onun dışında bir limiti yok. Power Limist Asus Gpu Tweek 2 'de yok bu arada baktım dün.
Son durum böyle. Başka konuda da yardımcı olmuştunuz dün.

Dosya Ekleri

• Aasdadwdsız.png
    Aasdadwdsız.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 85
  • asdada.png
    asdada.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 89
Temp limit 87 gözüküyor ki ben daha 80'i göremedim 6 aydır. Anlamadım gitti %99 kullanımda bile o kadar çıkamıyor bazen 50 Watt olunca Power limit devreye giriyor onun dışında bir limiti yok. Power Limist Asus Gpu Tweek 2 'de yok bu arada baktım dün.
Hocam şimdi hiç Throttle oluyor mu diye test etmeliyiz. Şu an bir sorun yok gibi görünüyor. ThrottleStop Limits sekmesine girin. Clear'a basın. Ardından en az 30 dakika oyun oynayın. Oyun esnasında 2 kere alt-tab da yapın. Bir şeyi merak ediyorum. O yüzden. Oyun esnasında ThrottleStop bir Throttle varsa tespit edecektir. Oyun sonrasında bana Limits sekmesini atın.

Muhtemelen PL1 ışıklarını göreceğiz ama hadi bakalım. Belki de yakalanmaz PL1'e.

EDP OTHER bayrağı da yanabilir. Eğer 3 birimde de yanarsa yapacağımız bir yöntem var.

Bir 20 dakikaya yakın oynadım bannerlord işlemci 90'ı gördü tekrardan bu arada ama 4-5 derece daha azdı normale göre. Bu arada clear'a basar basmaz edp other limiti geri geliyor.
PL2 yanmasını pek beklemezdim. Şimdilik en önemli tüm sorunları halletmişiz gibi görünüyor. Ama isterseniz bir şey deneyelim. PL2'yi de 50W ayarlar mısınız? Ardından Power Limit 4'te sağdaki kutuya 0 yazın. Apply'a basın.

Ekran kartı modelin AMD ise Radeon Software üzerinden yapabilirsin.
Temp limit 87 gözüküyor ki ben daha 80'i göremedim 6 aydır. Anlamadım gitti %99 kullanımda bile o kadar çıkamıyor bazen 50 Watt olunca Power limit devreye giriyor onun dışında bir limiti yok. Power Limist ASUS GPU Tweek 2'de yok bu arada baktım dün.

Bu işlemci OC yalnız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı