Limits'in halini atman çok önemli hocam.2 Dakika sürdü test e 1 dakika 50. saniyede 1 error yazdı sıcaklıklar da gözüküyor 93'ü gördü bazı çekirdekler ise 82'lerde falan kaldı. Bu arada Limits sekmesinde sadece EDP Other vardı diğerleri temizdi başlamadan da cleara basmıştım zaten.
Evet hatayı görünce bitmesini bekledim testin bitince de kıstım 175'ti 165 yaptım.Eğer ki yaşamaya başlarsanız 5mV-10mV Undervolt kısın.
Oh tamamdır süper. Daha da üstüne çıkmayalım. Kaşınmak gibi olacak afedersiniz. Şu an sistem en güzel halinde olmalı. QuickCPU ile Core Parking kapatıp frekansları ve akıcılığı optimize edebilirsiniz. Core Parking kapalı kullanıyorum sistemimi ve aşırı akıcı.-140'a ayarlamıştık.
Hmm maalesef sizin ek soğutma çözümleri denemeniz gerekecek gibi. Yoksa zor işiniz maalesef. Bu UV'yi başka sisteme yapsanız buz gibi çalışır.Hocam kötü haberim var az önce bir şeyler atıştırmak için PC'yi kapattım geldim tekrar açtım test yaptım fotoğrafını atıyorum.
Sıcaklık 95'i gördü Thermal ve EDP limit kırmızı oldu arada bir de PL2 de kırmızı oldu ve 1.30 da hata verdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.