Ekran kartı Power Limit nasıl arttılır?

• Konuyu başlatan 214777
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 4.702
2 Dakika sürdü test e 1 dakika 50. saniyede 1 error yazdı sıcaklıklar da gözüküyor 93'ü gördü bazı çekirdekler ise 82'lerde falan kaldı. Bu arada Limits sekmesinde sadece EDP Other vardı diğerleri temizdi başlamadan da cleara basmıştım zaten.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 44
2 Dakika sürdü test e 1 dakika 50. saniyede 1 error yazdı sıcaklıklar da gözüküyor 93'ü gördü bazı çekirdekler ise 82'lerde falan kaldı. Bu arada Limits sekmesinde sadece EDP Other vardı diğerleri temizdi başlamadan da cleara basmıştım zaten.
Limits'in halini atman çok önemli hocam.
Error yazısı Undervolt'un stabil olmadığını bize belirtiyor. PL2'den PL1'e geçişte işlemci anormal bir davranış sergilemiş olmalı. Ama sistem donması,mavi ekran sorununa sebep olmayacaktır diye düşünüyorum. Kullanılabilir. Eğer ki yaşamaya başlarsanız 5mV-10mV Undervolt kısın.

-140'a ayarlamıştık.
Oh tamamdır süper. Daha da üstüne çıkmayalım. Kaşınmak gibi olacak afedersiniz. Şu an sistem en güzel halinde olmalı. QuickCPU ile Core Parking kapatıp frekansları ve akıcılığı optimize edebilirsiniz. Core Parking kapalı kullanıyorum sistemimi ve aşırı akıcı.

Hocam kötü haberim var az önce bir şeyler atıştırmak için PC'yi kapattım geldim tekrar açtım test yaptım fotoğrafını atıyorum.
Sıcaklık 95'i gördü Thermal ve EDP limit kırmızı oldu arada bir de PL2 de kırmızı oldu ve 1.30 da hata verdi.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 48
Hocam kötü haberim var az önce bir şeyler atıştırmak için PC'yi kapattım geldim tekrar açtım test yaptım fotoğrafını atıyorum.
Sıcaklık 95'i gördü Thermal ve EDP limit kırmızı oldu arada bir de PL2 de kırmızı oldu ve 1.30 da hata verdi.
Hmm maalesef sizin ek soğutma çözümleri denemeniz gerekecek gibi. Yoksa zor işiniz maalesef. Bu UV'yi başka sisteme yapsanız buz gibi çalışır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı