Ekran kartı seçimi

tuna06

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, oyun oynamak için PC topluyorum ancak ekran kartı ve monitör konusunda bilgim olmadığı için kararsız kaldım.

RTX 2080 Super alsam bu sefer monitörü de 2K almam gerekiyor. Hem ekran kartı hem monitör 3 4 bin TL daha pahalıya geliyor. 2K 60 HZ bir monitör alsam ne olur onlar daha uygun fiyat olarak bu darboğaz ve HZ konusu kafamı karıştırdı. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba, oyun oynamak için PC topluyorum ancak ekran kartı ve monitör konusunda bilgim olmadığı için kararsız kaldım.

RTX 2080 Super alsam bu sefer monitörü de 2K almam gerekiyor. Hem ekran kartı hem monitör 3 4 bin TL daha pahalıya geliyor. 2K 60 HZ bir monitör alsam ne olur onlar daha uygun fiyat olarak bu darboğaz ve HZ konusu kafamı karıştırdı. Ne yapmalıyım?

Hocam 2080SUPER yerine 3070 alınız bence. Şimdilik idarelik 2K 60Hz 1080P 144Hz alınabilir. Ama bence 2K 60Hz alınız çok rekabetçi girmiyorsanız. İleride paranız olunca da 4K 60Hz veya 2K 144Hz bir monitör alınabilir. Hem de ilk aldığınız monitörü ikinci monitör olarak kullanırsınız çok güzel olur.

Şu an sistemi daha toplamadım sadece anakart ve ram var.
Anakart Msı b550
Ram Gskıll 3600 MHz 16 Gb.

Çok kararsızım 4000 bine rtx 2070 alıp 1500 e full hd monitör alıp geçsem mi bilemedim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı