Ekran kartı servis sonucunda para iadesi yerine değişim istemek

394919

Hectopat
Katılım
6 Aralık 2020
Mesajlar
5.576
Makaleler
1
Çözümler
12
Arkadaşlar ASUS RX6600 ekran kartım bozuldu, ben de direkt ASUS'a yolladım. Ekran kartı İtopya'dan alınma. Eğer ASUS'tan değişim çıkarsa ve değişim kağıdı gönderirse İtopya sorun çıkarır mı? Şu an 3 şubelerinde aynı marka model ekran kartı bulunuyor ki muhtemelen garanti sonuçlanana kadar da durur o stoklar.
 
Hocam kartı ne kadara aldınız? Eğer en pahalı olduğu dönemde aldıysanız iade daha mantıkı. Aynı kartı veya benzer kartı daha uyguna alıp kâr edersiniz. Aynı şekilde değişim belgesi verilirse garanti süreci boyunca size aynı ürün veya muadili verilmek zorunda.
 
Sorun çıkarmaz merak etme. İtopya'nın elinde olmazsa ASUS kendisi değiştirir. Yani değiştirmesi gerekir.

Çok sağ olun hocam. Bende imcehesaptan alınma t Force RAM kiti vardı. O da fabrika hatalı çıktı İncehesap stoklarında olmamasına rağmen garanti kontrolü eden marma Oxyd'in deposunda olduğu için oradan vermişlerdi direk. Hayırlısı ile düzelir umarım sorunum. AMD almaz olaydım dertleri Vallahi bitmiyor.

Hocam kartı ne kadara aldınız? Eğer en pahalı olduğu dönemde aldıysanız iade daha mantıkı. Aynı kartı veya benzer kartı daha uyguna alıp kâr edersiniz. Aynı şekilde değişim belgesi verilirse garanti süreci boyunca size aynı ürün veya muadili verilmek zorunda.

Hocam en pahalı olduğu dönemde alınması 5800 TL iken alındı ama şahsen tekrar AMD almam para iadesi olsa bile. AMD çok kanser. Onun yerinede gidip RTX2060 veya 1660 vs almak istemiyorum. Ikinci el de çok sıkıntı hem fatura ismi size ait değil garanti değişim sorun oluyor hem de çok sorun çıka biliyor. Benim için en iyisi değişim olur. İtopya'nın 3 mağazasında var veya arkadaşında dediği gibi ASUS değişmeli garantili ürün 2025'e kadar garantili.
 
Çok geçmiş olsun kardeşim inşallah her şey istediğin gibi olur yoluna girer. Bende 4 ay önce XFX RX 6600 aldım 2. elden. Satıcı 3 ay mining yapıldığını söyledi. 3.600 e(o zamana göre çok uygun) diye kartı aldım 4 aydır kullanıyorum bir sorunu yok bir kere bile oyundan atmadı, watman hatası olmadı vol gta forza 5 pubg god of war rdr2 oynuyorum bu biraz şans işi her şeyde bir hayır vardır canını sıkma bir dahakine RTX alırsın.
 
Çok geçmiş olsun kardeşim inşallah her şey istediğin gibi olur yoluna girer. Bende 4 ay önce XFX RX 6600 aldım 2. elden. Satıcı 3 ay mining yapıldığını söyledi. 3.600 e(o zamana göre çok uygun) diye kartı aldım 4 aydır kullanıyorum bir sorunu yok bir kere bile oyundan atmadı, watman hatası olmadı vol GTA Forza 5 PUBG God of War RDR2 oynuyorum bu biraz şans işi her şeyde bir hayır vardır canını sıkma bir dahakine RTX alırsın.

Eyvallah çok sağ olun hocam. O kadar emek verip alıyoruz böyle bir şeyler can sıkıyor gerçekten.
 

Geri
Yukarı