Ekran Kartı Sıcaklığı Kaç Olmalı?

Artırmalısın fan hızlarını bence.

Ve CS'de 60'ın değil 100'ün üstünü anlayamazsın. 60 ile 100 arasındaki fark kesinlikle anlaşılıyor.

Sapphire r9 280'im İzmir sıcaklarında Crysis 3'te 78 dereceyi geçmedi. 90'a kadar sıkıntı yok bence.

Evga SC ACX 2.0 GTX 980 Ti kullanıyorum.
Boşta 42 derece, tam yükte ise 74 dereceleri gördüm.
Sistem Windows 10 Home 64 Bit.

Eğer ekran kartı sıcaklığı tam yükte 92 veya 108 dereceyi geçmezse sorun yok demektir. Daha ayrıntılı teknik bilgiyi GPU-Z uygulamasından alabilirsiniz.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Kartım 80 dereceyi asla geçmiyor aşağıya da inmiyordu ama şu an fan profili oluşturdum tam yükte 72 73 derecede çalışıyor

Selamun Aleyküm Arkdaşlar Bilgisayarım Normal Tarayıcıda Felan Gezindiğide Sıcaklık 25-40 arası değişiyor oyun oynadığımda işlemci sıcaklığı 60-70 arası değişiyor ekran kartı ise 60 hiç olmuyor oyundayken değerler 40-50 ekran kartı bu normalmidir ? İşlemci sıcaklığı en son ne kadar olmalı ?

Konu açarak sistemini de belirtirsen daha sağlıklı olur. Bu konu neredeyse 3 yıllık.

Konu açarak sistemini de belirtirsen daha sağlıklı olur. Bu konu neredeyse 3 yıllık.

İŞLEMCİ : İntel Core i5 4210U 1.7 Turbo Boost İle 2.7 Otamatik GHZ
RAM : 12 GB DDR3 1600MHZ KİNGSTON
HDD : 1000 GB SATA III HDD
EKRAN KARTI : NVIDIA GEFORCE 840M 2 GB + İNTEL HD GRAPHİCS 2GB = TOPLAMDA 4 GB

Oyundayken Değer Bu ? Normalmidir?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).png
    30,3 KB · Görüntüleme: 222
üstünden cok zaman geçmiş ama yinede yazayım funmark testinde 74 dereceye geldiğinde pc kapanıyor

Giriş ve orta seviye kartlarda 80 derece altında olması kartın ömrü açısından daha iyi olur. Üst seviye kartlarda daha iyi soğutma bloğu sayesinde çok sorun olmuyor.

Normal.

En son 100 derece.

Intel® Core™ i5-4210U İşlemci (3M Önbellek, 2.70 GHz'e kadar işlemci hızı) Ürün Teknik Özellikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…