Ekran kartı slota tam oturmuyor

Ömer3124

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba biz sistem aldık gençer Gaming'den ve ekran kartını tam takamadım. Ekran kartını takmaya çalışınça klips açık her şey doğru düzgün ama takınca slotun sağı oturuyor klips kapanıyor soldaki slot yerine ne yapsam da girmiyor. Sola bir şey engel oluyor gibi tam oturmuyor. Ekran kartım RX6600 ve anakartım H510MH.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının ucunda o takıldığı yerde uzunlamasına bir kapak olur. O kapağı çıkardın değil mi?

Ekran kartının ucunda o takıldığı yerde uzunlamasına bir kapak olur. O kapağı çıkardın değil mi?
Evet herşey çıkarılmış halde

Ekran kartının ön alt kısmındaki metal tırnak kasayla anakart arasındaki boşluğa girmeli. Birinden birine takılıyordur.
Bilmiyorum işte engelliyor birşey girmiyor solu tam

Muhtemelen montaj tırnağı kasaya değiyor. Kartı takarken sok çıkart şeklinde yokla eğer sol tarafta bir şeye vuruyor ise kasaya değiyordur muhtemelen. Tırnağın değdiği yere biraz göçük oluşturur yuva yaparsın, tırnak da oraya oturunca slota tam girmiş olur veya anakart altına yükseltme vidaları koyup mesafe de oluşturabilirsin.

Kartın diğer ucu Kasaya çarpıyordur. Bir foto çekseniz daha isabetli yorum gelir. Bu arada zorlayarak oturtmaya sakın kalkmayın. Anakart da, ekran kartına da zarar verirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı