Ekran kartı soğutucusu değiştirmek

Dostlar elimde Sapphire RX 5700 XT Pulse var. Ben bu ekran kartına internetten bulup ASUS ROG STRIX'in soğutucusunu takabilir miyim? Takabilirsem nasıl bulabilirim bu soğutucuları?

Senin takabilme şansın yok. Ki zaten 2 sinin arasında çok bir fark yok. 3-4 derece maximum.

Dostlar elimde Sapphire RX 5700 XT Pulse var. Ben bu ekran kartına internetten bulup ASUS ROG STRIX'in soğutucusunu takabilir miyim? Takabilirsem nasıl bulabilirim bu soğutucuları?

PCB büyük ihtimal uymaz çünkü ASUS ROG serisinin PCB’si daha büyük onlarınki özel yapılıyor, bir de çok zorunlu değilse değiştirmene gerek yok bence kasadaki hava akışını iyileştirebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
PCB büyük ihtimal uymaz çünkü ASUS ROG serisinin PCB’si daha büyük onlarınki özel yapılıyor, bir de çok zorunlu değilse değiştirmene gerek yok bence kasadaki hava akışını iyileştirebilirsin.

AMD tüm satıcılara aynı pbcyi vermiyor mu?

AMD tüm satıcılara aynı pbcyi vermiyor mu?
Hayır, mesela bi Msi PCB’si ile Asus ROG PCB’si aynı değil, aynı şey Nvidia kartlar için de geçerli Asus ROG daha büyük.
Siz yine de araştırabilirsiniz, uygun olan varsa ve kararlıysanız değiştirebilirsiniz😁

Son düzenleme:
Arctic ekran kartı soğutucu modellerine bakabilirsiniz:

Türkiye üzerinde var mı bilmiyorum ama uygun olan bir model işinizi çok rahat görecektir.

Hadi diyelim değiştirdiniz. 2 yıl sonra sisteminizi yükseltmek için ekran kartını satacaksınız. RX 580 diyelim sizin ekran kartınıza. RX 460 OEM fiyatına zor satarsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı