efe014 Kilopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 131 30 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar ekran kartını çıkartırken anakarttaki soket elimde kaldı pinler çok ince takamıyorum da yerine kırılan ya da yamulan pin yok ama yerine yerleştiremiyorum. Ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar ekran kartını çıkartırken anakarttaki soket elimde kaldı pinler çok ince takamıyorum da yerine kırılan ya da yamulan pin yok ama yerine yerleştiremiyorum. Ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.999 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2021 #2 Elinde BGA vb. cihazı olan yerlere danışın. Onlar takabilirler. Artı 1 Eksi
IRamazanI Picopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 149 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #3 Kendinizin yapacağı bir şey değil yetkili bir servise gönderip oraya yerine takarlar ya da herhangi bir bilgisayarcıda yaptırabilirisiniz. Artı 0 Eksi
Kendinizin yapacağı bir şey değil yetkili bir servise gönderip oraya yerine takarlar ya da herhangi bir bilgisayarcıda yaptırabilirisiniz.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #4 Teknik Servise vermelisiniz sizin yapabileceğiniz bir işlem olmadığını düşünüyorum. Hocam tüm güçünüzle mi çektiniz naptınız ekran kartını? Artı 0 Eksi
Teknik Servise vermelisiniz sizin yapabileceğiniz bir işlem olmadığını düşünüyorum. Hocam tüm güçünüzle mi çektiniz naptınız ekran kartını?