Ekran kartı sorunlu olarak görüyor

mistersec

Hectopat
Makaleler
1
PC malum herkesin sorunu olan tamirciye gitti ve sonra mucizevi bir şekilde ekran kartını algılamamaya başladı. Format attım hala orada bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC malum herkesin sorunu olan tamirciye gitti ve sonra mucizevi bir şekilde ekran kartını algılamamaya başladı. Format attım hala orada bunu nasıl düzeltebilirim?

Hocam sürücüler yüklü değilse PC kartı algılamaz. Kablo anakarta mı takılı ekran kartına mı? Ekran kartına takılı ise sürücüler olmadığı içindir.

Öncelikle eğer kartı driver kuruduğunuzda mavi ekran veya hata veriyorsa bir sorun olabilir. Eğer anlıyorsan ekran kartını söküp tak. Eğer driveri aygıt yöneticisinden kurduysan güncel olmayabilir. AMD veya NVIDIA'nın sitesinden indir.

Driverı kurmayı denenedim ama sürücü yüklenmedi ama hala orada gibi üstüne 2-3 format attım hala orada modeliyle beraber bugünbüyük ihtimalle PC'yi parçalayıp HDD'sini falan alacaz orada ekran kartı çıkarsa masaüstüne takacaz laptop olduğu için pek bir şey anlamıyorum.
Görüntüyü nereden alıyorsunuz?

İşlemciden

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı