Ekran Kartı Sorunu

İngilizceniz ne seviyede? Sanırım şu konularda çözüme ulaşılmış, çok fazla teknik terim geçtiği için anlayamadım.
[REQ] Nvidia GT 650M 2GB & Intel HD 4000 - Page 2
ProBook Intel HD 4000 script, for external display...
İngilizcem iyidir, okuyayım olmadı Türkçe'ye çevirip eklerim buraya.
Okuduğum kadarıyla adamlar görüntüyü aşmış hdmi üzerinden aktarımını konuşuyorlar bir diğeri de Optimus U çalıştırmaya uğraşıyor. Maalesef çözüm olamadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boot ederken GraphicEnabler=Yes yada No denediniz mi?
Yada Clover'ın Inject menüsündeki Inject Intel'i aktif yada deaktif etmeyi?
Aktif olarak boot ediyorum id olarak yazdığımdan dolayı.

Yalnız şöyle bir şey farkettim, eğer yanlış anlamadıysam Intel'in Kext'si bilgisayarımda yok?

Ekran Resmi 2014-04-22 22.03.12.png

Rehberde anlatılanları yaptıysanız AppleIntelKext'lerini silmiş olmalısınız o yüzden yüklü Kext yok olarak gösterir.

Silmedi iseniz şu Video'dakileri de uygulayabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rehberde anlatılanları yaptıysanız AppleIntelKext'lerini silmiş olmalısınız o yüzden yüklü kext yok olarak gösterir.

Silmediyseniz şu videodakileri de uygulayabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Silmişim, şimdi kext'leri bulmaya çalışıyorum. Elinizde varsa gönderirseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı