Ekran kartı stokları ne zaman gelecek?

  • Konuyu başlatan Waxsar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 13B
Bu fiyat durumu tüm dünyada böyle. Amazon usa da 1000 dolara çıkan ekran kartı 2000-3000 dolardan işlem görüyor. Birçok analist nisan, Mayıs diyormuş. Bende bekliyorum. 2. el 3000-4000TL'ye RX 580 almayı düşünmüyorum :)
 
Bu fiyat durumu tüm dünyada böyle. Amazon usa da 1000 dolara çıkan ekran kartı 2000-3000 dolardan işlem görüyor. Birçok analist nisan, Mayıs diyormuş. Bende bekliyorum. 2. el 3000-4000TL'ye RX 580 almayı düşünmüyorum :)

Ben yaz zamanı çalışıp eylül falan gibi sistemi tamamlamayı düşünüyorum.
 
Stoklar gelicek ama fiyatlar eskisi gibi olmayacak, bence şuan kapatabildiğin en ucuz yerden kapatmaya çalış alacağın kartı.
 
Hala gelmedi la LGMHGHKJMGHMJGH
 
Herkes kafasına göre tarih vermiş araştırmadan ekran kartı çip krizinden dolayı 2023'te çözülecek kimi nisan yazmış mayıs yazmış bu kadar sallamayın biraz girin yabancı sitelere bakın bilmeyenler sanki NVIDIA ve AMD'nin CEO'su kafadan tarih veriyor şu an piyasanın lider satıcıları Amazon, Newegg orası daha iyi biliyor. Son olarak mining bitmek üzere ekran kartı fiyatı düşecek diyorlar dolar düştü dediler ekran kartı fiyatları ucuzlayacak dediler fos çıktı eğer ekran kartı almak istiyorsanız kendi düşüncem Evga veya rog strix alın newegg ile Türkiye arasında 7K fark var dün gece Neweggte rog strix 3070 kartın fiyatı 14.500 bindi
 
Son düzenleme:
Herkes kafasına göre tarih vermiş araştırmadan ekran kartı çip krizinden dolayı 2023'te çözülecek kimi nisan yazmış mayıs yazmış bu kadar sallamayın biraz girin yabancı sitelere bakın bilmeyenler sanki NVIDIA ve AMD'nin CEO'su kafadan tarih veriyor şu an piyasanın lider satıcıları Amazon, Newegg orası daha iyi biliyor. Son olarak mining bitmek üzere ekran kartı fiyatı düşecek diyorlar dolar düştü dediler ekran kartı fiyatları ucuzlayacak dediler fos çıktı eğer ekran kartı almak istiyorsanız kendi düşüncem EVGA veya ROG STRIX alın Newegg ile Türkiye arasında 7K fark var dün gece Newegg'te ROG STRIX 3070 kartın fiyatı 14.500 bindi.

Dostum her Allah'ın günü Newegg'deyim. Her gece refreshliyorum hatta. Dün gece ne ara geldi ROG STRIX? Hep MSI ve Zotac'ın salak kartları var. Her gün EVGA ve ROG pusmaktan parmaklarım aşındı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı