w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.925 Makaleler 1 Çözümler 18 12 Haziran 2023 #1 Selamünaleyküm. Soru gayet açık ve basit, ekran kartı driver modlama nasıl yapılr?
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #2 NVIDIA kartlar icin NVCleanstall isinizi gorebilir.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.925 Makaleler 1 Çözümler 18 12 Haziran 2023 #3 longwayy dedi: NVIDIA kartlar için NVCleanstall isinizi gorebilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef AMD hocam ya.
longwayy dedi: NVIDIA kartlar için NVCleanstall isinizi gorebilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef AMD hocam ya.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #4 w1llard dedi: Maalesef AMD hocam ya. Genişletmek için tıkla... Bu yazilimi deneyebilirsiniz, acik kaynakli. GitHub - GSDragoon/RadeonSoftwareSlimmer: Radeon Software Slimmer is a utility to trim down the bloat with Radeon Software for AMD GPUs on Microsoft Windows. Radeon Software Slimmer is a utility to trim down the bloat with Radeon Software for AMD GPUs on Microsoft Windows. - GSDragoon/RadeonSoftwareSlimmer github.com
w1llard dedi: Maalesef AMD hocam ya. Genişletmek için tıkla... Bu yazilimi deneyebilirsiniz, acik kaynakli. GitHub - GSDragoon/RadeonSoftwareSlimmer: Radeon Software Slimmer is a utility to trim down the bloat with Radeon Software for AMD GPUs on Microsoft Windows. Radeon Software Slimmer is a utility to trim down the bloat with Radeon Software for AMD GPUs on Microsoft Windows. - GSDragoon/RadeonSoftwareSlimmer github.com
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.925 Makaleler 1 Çözümler 18 12 Haziran 2023 #5 longwayy dedi: Bu yazilimi deneyebilirsiniz, acik kaynakli. GitHub - GSDragoon/RadeonSoftwareSlimmer: Radeon Software Slimmer is a utility to trim down the bloat with Radeon Software for AMD GPUs on Microsoft Windows. Radeon Software Slimmer is a utility to trim down the bloat with Radeon Software for AMD GPUs on Microsoft Windows. - GSDragoon/RadeonSoftwareSlimmer github.com Genişletmek için tıkla... Bakayım hocam, güvenilir dimi?
longwayy dedi: Bu yazilimi deneyebilirsiniz, acik kaynakli. GitHub - GSDragoon/RadeonSoftwareSlimmer: Radeon Software Slimmer is a utility to trim down the bloat with Radeon Software for AMD GPUs on Microsoft Windows. Radeon Software Slimmer is a utility to trim down the bloat with Radeon Software for AMD GPUs on Microsoft Windows. - GSDragoon/RadeonSoftwareSlimmer github.com Genişletmek için tıkla... Bakayım hocam, güvenilir dimi?
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #6 w1llard dedi: Bakayım hocam, güvenilir dimi? Genişletmek için tıkla... Evet, acik kaynakli zaten.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.925 Makaleler 1 Çözümler 18 12 Haziran 2023 #7 longwayy dedi: Evet, acik kaynakli zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkürler, bir sorunum olduğumda sorabilir miyim? ne aralar müsait oluyorsunuz.
longwayy dedi: Evet, acik kaynakli zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkürler, bir sorunum olduğumda sorabilir miyim? ne aralar müsait oluyorsunuz.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #8 w1llard dedi: Tamamdır hocam çok teşekkürler, bir sorunum olduğumda sorabilir miyim? ne aralar müsait oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sorabilirsiniz hocam. Musait oldugum zaman araliklari degisiyor. Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.
w1llard dedi: Tamamdır hocam çok teşekkürler, bir sorunum olduğumda sorabilir miyim? ne aralar müsait oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sorabilirsiniz hocam. Musait oldugum zaman araliklari degisiyor. Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.925 Makaleler 1 Çözümler 18 12 Haziran 2023 #9 longwayy dedi: Sorabilirsiniz hocam. Musait oldugum zaman araliklari degisiyor. Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. Genişletmek için tıkla... Kanka ben 2 sürücüyü birleştirmek istiyorum, bu program da olmuyor herhalde.
longwayy dedi: Sorabilirsiniz hocam. Musait oldugum zaman araliklari degisiyor. Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. Genişletmek için tıkla... Kanka ben 2 sürücüyü birleştirmek istiyorum, bu program da olmuyor herhalde.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #10 w1llard dedi: Kanka ben 2 sürücüyü birleştirmek istiyorum, bu program da olmuyor herhalde. Genişletmek için tıkla... Daha once surucu kurulumlarini birlestiren bir uygulama gormedim hocam. Batch scripti olusturulabilirsiniz.
w1llard dedi: Kanka ben 2 sürücüyü birleştirmek istiyorum, bu program da olmuyor herhalde. Genişletmek için tıkla... Daha once surucu kurulumlarini birlestiren bir uygulama gormedim hocam. Batch scripti olusturulabilirsiniz.