Maalesef AMD hocam ya.NVIDIA kartlar için NVCleanstall isinizi gorebilir.
Bu yazilimi deneyebilirsiniz, acik kaynakli.Maalesef AMD hocam ya.
Bakayım hocam, güvenilir dimi?Bu yazilimi deneyebilirsiniz, acik kaynakli.
![]()
GitHub - GSDragoon/RadeonSoftwareSlimmer: Radeon Software Slimmer is a utility to trim down the bloat with Radeon Software for AMD GPUs on Microsoft Windows.
Radeon Software Slimmer is a utility to trim down the bloat with Radeon Software for AMD GPUs on Microsoft Windows. - GSDragoon/RadeonSoftwareSlimmergithub.com
Evet, acik kaynakli zaten.Bakayım hocam, güvenilir dimi?
Tamamdır hocam çok teşekkürler, bir sorunum olduğumda sorabilir miyim? ne aralar müsait oluyorsunuz.Evet, acik kaynakli zaten.
Sorabilirsiniz hocam. Musait oldugum zaman araliklari degisiyor. Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.Tamamdır hocam çok teşekkürler, bir sorunum olduğumda sorabilir miyim? ne aralar müsait oluyorsunuz.
Kanka ben 2 sürücüyü birleştirmek istiyorum, bu program da olmuyor herhalde.Sorabilirsiniz hocam. Musait oldugum zaman araliklari degisiyor. Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.
Daha once surucu kurulumlarini birlestiren bir uygulama gormedim hocam. Batch scripti olusturulabilirsiniz.Kanka ben 2 sürücüyü birleştirmek istiyorum, bu program da olmuyor herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.