Ekran kartı takasında dolandırıldım

Şu an bende MX330 var 720p Low 30 FPS oynuyorum 4060 Ti kartım olsa kullanmaya gerçekten kıyamazdım.

Hocam büyük ihtimalle çalışmıyorsunuz işiniz yok ileride çalışmaya başlayınca kazandığınız paranızla daha kralını toplarsınız merak etmeyin.

Bunun bu şekilde çözülecek şekli yok, ortada yazılı belge kanıt olmadığı afaki sözlü iddialardan ibaret olduğu için adli yollar da bir işe yaramaz hatta sağlam delil sunamayıp mahkeme aleyhinize sonuçlanırsa bir de mahkeme masrafı ve tazminat ödemeniz söz konusu olabilir, bu noktada yapılacak tek şey ya üstüne soğuk Su içeceksin ya da adamın adresini alıp sonra...

Kalan ödemeyi çarşamba cuma atacağım gibi söylemler whatsapp üzerinde yazılı ise icra gönderebilirsiniz. İtiraz etmezse zaten borcu kabul etmiş olur. Ederse mahkemeye verip vermemek size kalmış

Update geldi arkadaşlar bugün kendisiyle konuştum benim onu dolandırdığımı ve ekim ayında aldığım 4060 Ti ekran kartının kronik sorunlu olduğunu ve iade almamı istedi, iadede şöyle ben parayı o gelmeden onun ibanına atacakmışım ekran kartı iade diye, böyle olursa bana kartını vermezse ona dava açabilirmişim, oda gelip verecekmiş ekran kartını:)

Kısacası 7000 TL+bozuk 1070'e 4060 Ti verdim soğuk suyumuda içtim:D

Update geldi arkadaşlar bugün kendisiyle konuştum benim onu dolandırdığımı ve ekim ayında aldığım 4060 Ti ekran kartının kronik sorunlu olduğunu ve iade almamı istedi, iadede şöyle ben parayı o gelmeden onun ibanına atacakmışım ekran kartı iade diye, böyle olursa bana kartını vermezse ona dava açabilirmişim, oda gelip verecekmiş ekran kartını:)

Kısacası 7000 TL+bozuk 1070'e 4060 Ti verdim soğuk suyumuda içtim:D

Evine gideceksin kapıyı tıklatacaksın kartı ver diyeceksin paranla kartın diyeceksin olacak bitecek.

Başka da çözüm yolun olamayacak. Soğuk su içmeye devam edeceksin.

Daha önce dolandırılma gördüm ama bu kadar iyisini görmedim açıkçası. :D

Sarısite veya başka bir siteden 7000 TL'ye sana kartın için ilan açsın param güvende ile. Kartını 7000 TL'ye satın al. O da 7000 TL'sini almış olur.

Sizce o kadar iyi niyetli mi dostlar karşıdaki? Adama emniyetim orada buluşalım diyorum yok sana güvenmiyorum, ne yapacaksın bilmem diyor, belki diyor emniyette adamın vardır :D

1.5 milyon TL'lik arabayla geldi buluşmaya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı