Dolandırıldım mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Troll konu sanırım? Param Güvende sisteminde escrow aracılığıyla alışveriş yapılır, yani önce sahibindene sonra satıcıya para gider. Ayrıca kargo ücreti ödenmez.

Ayrıca Param Güvende sistemini kullandım diyor ve daha sonra kişisel IBAN'a para gönderdim diyor.

Troll olma ihtimali çok yüksek.

Aga bu adam sakat mı? Troll mu agzımı bozmak ıstemıyorum ama ıcerıgı okurken aşırı tılt oldum gram da uzulmedım ıyı olmus.

Motoru nasıl aldın? Motoru ustelık hiçbir kargo sırketı yollamaz kı yollasa da onun desı mıktarı var onu da sahıbınden karsılamaz. Ben monıtor yolladım 350 TL kargo ıstedıler motora ne kadar ısterler Allah bılır. Arkadas troll bunu raporlayın.

Bütün kargo şirketlerinde veri tabanları anlık guncellenir. Sisteme düşmeme gibi bir durum olamaz veya çok çok nadirdir. Veri durumlarının güncelleme anında hata durumda rollback özelliği olur.
Ben ürünü teslim etmeyip hiç etmek için olmayan çakma adres basan kargo şubesi bile gördüm. Hakem heyetine basvurunca hakkini helal et dediler. Dolandirilma var gibi, ama kim tarafından?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı