Ekran kartı takınca PC Boot etmiyor

SerhatG

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayar son 1 ay içinde açılırken Windows 10 logosundan sonra siyah ekranda takılıyor. Ekran kartını söküp onboard'dan görüntü alınca hiçbir sıkıntı olmadan açılıyor. Tekrar ekran kartını taktığımda tekrar açılıyor fakat bu geçici bir düzelme oluyor. Bilgisayarı kapatıp yarım saat sonra tekrar açtığımda yine siyah ekranda takılıyor. Bunun için yardıma ihtiyacım var. Sorun ekran kartında ise servise götürmeyi düşünüyorum ama emin değilim. Çünkü ekran kartına hiç karışmadan güvenli modda açınca da hiçbir sıkıntı olmuyor. Güvenli modda açılıyor, 3 defa Windows kurdum farklı ISO dosyalarıyla denedim ama en son kurduğum Windows Microsoft'un orijinal ISO dosyası. Bu konuda yardım bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüme ulaşabildiniz mi ? arkadaşım aynı sorunu yaşamış donanımsal bi sorun varmış ekran kartı Ramlerinden kaynaklı
Ekran kartını 1 yıldır kullanıyorum bu son 1.5 aydır böyle bir sorun var bu konu açtığımdan beridir şu an bir sıkıntı görünmüyor ama yine aynı şey olabilir ve olacağını da düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı