Ekran kartı tavsiye edebilir misiniz?

Orhan YILMAZ

Kilopat
Katılım
3 Eylül 2014
Mesajlar
187
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhabalar hemen konuya giriyorum ekran kartımdan memnun değilim , alırken cahillik edip kendim toplamadım ve Recep Abi , senin almayın dediğin marka bilgisayar ve ekran kartı modelini aldım. Ama yazını sonradan gördüm. Ekran kartı tavsiyesi istiyorum. Bütçem 600 TL'ye kadar. Bilgisayarı oyun için kullanacağım. Sistemim şu şekilde:

Anakart: Pegatron IPXSB-H61
İşlemci: Intel Core i5 2400 CPU 3.10 GHZ
Ekran Kartı: Ati Radeon Hd 6510 1GB GDDR3 128 Bit
Ram: 8GB DDR3 665 MHz
Psu: Casper 250 Watt

Bir de bu sistem uğraşmaya değer bir sistem mi yani iyi bir sistem der misiniz?
 
Son düzenleme:
İşlemcisi ve ekran kartı oldukça eski. Değiştirmenizi tavsiye ediyorum fakat psu da çok düşük. Onu da değiştirmeniz gerekecek muhtemelen. Bunlarla uğraşmak yerine yeni aldıysanız iade etmenizi tavsiye ediyorum. Vatan'dan aldıysanız aldığınız fiyat kadar çek keserler. Üstüne 600 tl'yi de ekleyip yeni bir sistem toplayabilirsiniz.
Upgrade edeceğim derseniz de bu psu'yu ve bu ekran kartını öneriyorum. Toplam 629 tl. Bütçeyi 30 tl aştı fakat değer.
 
Tamamdır güç kaynağını değiştiricem fakat GTX 750ti ile R9 270x 'i karşılaştırdığımda sanki amd daha önde ne dersiniz? Bu arada bilgisayarı alalı 2 yıldan fazla oldu ve bimek$$$ ten almıştım. Bir de anakart sorun çıkarır mı yada değiştirmeli miyim sizce? Artıları neler olur?
 
Bence o sistemi komple değiştir.Neden dersen şöyle düşün , bir futbol takımında forvetler çok iyi ama defans ve kaleci kötüyse forvet ne yapsın senin durumun bu bence o bilgisayarı komple sat ve yeni güzel sistem al üstüne para vererek zaten forumdaki arkadaşlar da yardımcı olacaktır sistem toplayacağında.
 
Size ekran kartı olarak bunu önerebilirim. Kaliteli ve oyun gayet iyi oyun oynatabilecek bir kart. Fakat o PSU' yu bu ekran kartını aldığınızda kesinlikle değiştirmelisiniz.
Asus R9 280 DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

Şimdi bu ekran kartını alıp güç kaynağı almadığınız taktirde hiçbir işe yaramayacak. Ve bütçenizin de 600TL olduğunu söylediniz. Onun için size 2' li kombinasyon yaptım. Bu şekilde şu an tam 600 TL yapıyor fiyatları. Fiyatları daha da yükselmez, hatta düşer. Bu şekilde de güzel, kaliteli oyun deneyimi yaşarsınız. Kolay gelsin.. NewComputer.

Asus GTX750 Ti OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

COOLER MASTER RS-500 G 80PLUS 500W GÜÇ KAYNAĞI
 
Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım yeni sistem toplayacağım Psu ekran kartı alınca pek birşey kalmadı zaten gibi geliyor ve çok da iyi bir sistem değil zaten. Yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim
 
Ekran Kartım : Intel Hd Graphics
DirectX Sürümüm: 11
Sistem Modelim(Ana Kart Modeli Oluyor Sanırım):HP Compaq Pro 6300 SFF

yeni bir ekran kartı almak istiyorum adı
Asus GT630-SL-2GD3-L 2GB GDDR3 64Bit Ekran Kartı uyumlumu acaba
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı