Ekran kartı tavsiyesi

Gün içinde Vatan bilgisayardaydım 1030'u almak için gitmiştim ama görevli ile işlemcim şu diye konuya girip ardından ekran kartı dediğim an bir anda araya girip işlemcin eski 11. nesillerle ilgileniyoruz diye baştan savması acaba uymazlar mı diye düşündürtmedi değil. Alıp takılsa herhangi bir sıkıntı uyumsuzluk vb. olabilir mi?

Hayır olmaz dostum. İşlemcin ekran kartı için yeterli. O oradaki çalışanın işgüzarlığı. Ancak RAM'e 4 GB daha takviye yaparsan FPS'de çok büyük artış sağlarsın. Çift kanal yapmalısın.

Gün içinde Vatan Bilgisayardaydım 1030'u almak için gitmiştim ama görevli ile İşlemcim şu diye konuya girip ardından Ekran kartı dediğim an bir anda araya girip İşlemcin eski 11. Nesillerle ilgileniyoruz diye baştan savması acaba uymazlar mı diye düşündürtmedi değil. Alıp takılsa herhangi bir sıkıntı uyumsuzluk vb. olabilir mi ?

Benim için düşük ayarlarda 1024*720 uygun olur. Kasmadan akıcı bir FPS ile sadece ekran kartı tavkviyesi yapmak istiyorum.
Olmaz hocam Vatan'daki çalışanlara bakma sen. Rahatlıkla kullanabilirsin.

CS:GO'nun ekran kartıyla işi yok. Ayrıca RX 550 ile 1030 aynı güçteler. Çoğu karşılaştırmada 1030 geçiyor bile. Arkadaş bol keseden sallamış size.
Bilip bilmeden konuşmayın bol keseden sallamadım. 550'nin 128 bit olanı son güncellemelerle 1030'u geçiyor. Çok fark yok arada ama yine de 550 daha iyi. Ayrıca CS ne kadar işlemci oyunu olsa da ekran kartsız oynanmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı