Ekran kartı tutacağı olmazsa olmaz mı?

• Konuyu başlatan 584754
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.068

584754

Decapat
Makaleler
2
Ekran kartı tutacağı almıştım vesvese yaparak, fakat sonra düşündüm hiçbir gerek yok deyip geri çıkardım ekran kartı desteğini. Boş boş yukarı itiyordu o kadar.
Zaten anakartımın sitesinde PCI-e 4.0 gelişmiş çelik slot koruması var yazıyor, sizce tekrar koymalı mıyım ekran kartı tutucuyu?

Gainward GeForce RTX 4060 Ti 2 fanlı.
ASRock A620M HDV M.2

Son düzenleme:
Ekran kartı tutacağı almıştım vesvese yaparak, fakat sonra düşündüm hiçbir gerek yok deyip geri çıkardım ekran kartı desteğini. Boş boş yukarı itiyordu o kadar.
Zaten anakartımın sitesinde PCI-e 4.0 gelişmiş çelik slot koruması var yazıyor, sizce tekrar koymalı mıyım ekran kartını?

Gainward GeForce RTX 4060 Ti 2 fanlı.
ASRock A620M HDV M.2

O kart sakmaz.

30 cm, 1200G ve 3 fan kartım var. Ben bile doğru düzgün önlem almıyorum. Soketler bu durumlar için daha dayanıklı yapılıyor. Zaten 2 fanlı bir kart için gerek de yok.

Yorumlarınızı için teşekkür ederim.
Son bir sorum olacaktı, ekran kartı tutucuyu çekince ekran kartı eskisine göre biraz daha aşağı doğru eğilir oldu, ekran kartı tutucu gereksiz yukarı ittiği için çıkarınca normal haline geri mi döndü, yoksa gerçekten sarkıyor mu?

Son bir sorum olacaktı, ekran kartı tutucuyu çekince ekran kartı eskisine göre biraz daha aşağı doğru eğilir oldu, ekran kartı tutucu gereksiz yukarı ittiği için çıkarınca normal haline geri mi döndü, yoksa gerçekten sarkıyor mu?
@Wrexyz @Kokona Shiki @picl zhmey

Son düzenleme:

O kartın o kadar sarkacağını sanmam (Ghost modeli ise). Normal haline dönmüştür.

Dostum biraz sarkarsada sarksin olsun o kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı