Ekran kartı ve anakarta bağlantı ile çift monitör kullanma

angelwick

Decapat
Merhaba ben AOC'un 144Hz'lik bir motitörünü aldım ve eski 60 Hz'lik monitörüm ile birleştirmek istiyorum. Ana monitörümü ekran kartına diğerinin girişini anakart kısmına taktığım halde ekranı alglıamıyor. Sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Harici ekran kartını taktığınızda onboard ekran kartı kullanılmaz hale geliyor. İki monitörü de ekran kartının çıkışına takmanız gerekiyor. Anakarta takmak istiyorum derseniz BIOS üzerinden multi monitör tarzı bir ayar var onu açmak gerekiyor ama bu şekilde kullanım pek tavsiye edilmiyor.
Harici ekran kartını taktığınızda onboard ekran kartı kullanılmaz hale geliyor. İki monitörü de ekran kartının çıkışına takmanız gerekiyor. Anakarta takmak istiyorum derseniz BIOS üzerinden multi monitör tarzı bir ayar var onu açmak gerekiyor ama bu şekilde kullanım pek tavsiye edilmiyor.

Çözüm
Neden pek tavsiye edilmiyor ? ve ekran kartı girşinde başka bir giriş yok o yüzden anakarttan görüntü almak istiyorum
Biosumdan IGPU Multi-Monitör seçeneğini bulamıyorum :(
Biosumdan IGPU Multi-Monitör seçeneğini bulamıyorum :(

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı