Ekran Kartı ve Anakartlarda Marka/Model Farklılıkları

Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayar toplarken dikkatimi çeken ve anlam veremediğim bir konu aynı kodlu ürünlerin farklı marka ve modelleri arasındaki farklar oldu. Konuyu bilen birileri bilmeyen insanları aydınlatabilir mi? Mesela ben Z270 A Pro anakart tercih ettim fiyatından dolayı. Z270 Carbon veya Xpower gaming Titanium modelleri de mevcut nasıl bir performans farklılığı olur kağıt üzerinde veya pratikte? Aynı şekilde uygun fiyatlı olduğu için Gigabyte GTX 1080 ekran kartı tercih ettim. Bunun ROG Strix serisi GTX 1080 ekran kartından aşağı kalır yanı nedir? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kardeşim gaming yada carbon modelleri daha iyi O.C v.s geliştirmeler var tam bilgili değilim bu konuda bilmeden yorum yapmayayım. Ekran kartı konusunda aşa kalır bir yan yok gibi sadece aralarında MHZ değerlerinde oynama ve soğutma gibi faktörler var öyle aşırı bir fark yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı